A POINT zuhanyszűrő célja, hogy ...

 

 1. … eltávolítsa a vízből az egészségre ártalmas klórt és klórszármazékokat, fémeket (pl.: ólom, higany, vas, arzén);
   
 2. … csökkentse a betegségek (pl. ekcéma) kialakulásának veszélyét;
   
 3. … megakadályozza a bőr kiszáradását, öregedését, hámlását, viszketését, ezáltal egészséges, rugalmas bőrt biztosítson;
   
 4. … jobb felszívódást biztosít a bőrt tápláló természetes kozmetikumoknak, samponoknak;

 5. ... negatív ionok vízbe juttatásával élénkítő, frissítő hatást fejtsen ki.

 

A POINT zuhanyszűrő hosszútávon is kiválóan távolítja el a vízből az egészségre ártalmas klórt, mivel azt nem magában gyűjti, hanem a vízben lévő nátriummal kötésbe hozva kősóvá alakítja. (A kősó jelenléte fürdővizeinkben kimondottan előnyös /ld. fürdősók/, mert mindent kiszív a pórusokból, ami nem oda való!)

A zuhanyszűrő emellett megszünteti a víz kellemetlen szagát és mellékízét, gátolja a vízkő képződését.

 

A technológia négy világszervezet tanúsítványát is megszerezte (ISO, NSF, WQA, EPA).

A zuhanyszűrőben a KDF-55 mellett egy kálciumszulfit réteg is található a szűrőhatás növelése érdekében. Mivel a KDF alapú eljárás magasabb hőmérsékletű víz esetén is hatékonyan működik, a ma ismert legtökéletesebb módja a zuhanyvíz (vagy a kádba engedett víz) szűrésének.


A KDF alapú zuhanyszűrők mára már elterjedtek a háztartásokban, elsősorban Amerikában, Nyugat-Európában és a Távol-Keleten. A zuhanyszűrő csatlakoztatása a magyar szabványnak tökéletesen megfelel, tehát biztosan felszerelhető az Ön fürdőjében is! Ezt pluszban segíti a bontatlan gyári csomagban elhelyezett két darab csatlakozó idom (tömítésekkel).
 
A tények szerint 100 felszerelési hely közül mindössze egy esetben fordul elő valamilyen technikai akadály! Ebben az esetben technikusaink legyártják a megfelelő csatlakozó idomot!

A POINT zuhanyszűrő komponensei:

A KDF 55

 

A KDF-55 nagy tisztaságú réz-cink ötvözet, amely szűrőhatását redox (redukció-oxidáció) folyamat következtében fejti ki. Kémiai értelemben az oxidáció elektron leadást, a redukció elektron felvételt jelent.

 

A KDF-55 réteg úgy távolítja el az egészségre veszélyes klórt és a vízben oldott nehézfém kationokat, hogy belőlük elektron átadásával egyrészt ártalmatlan klorid ionokat, illetve kősót, másrészt a réz-cink ötvözethez tapadó, és így a szűrőben maradó elemi fématomokat hoz létre.

 

Tehát a KDF-55 az aktív klórt nem magában gyűjti (ha ez így lenne, igen hamar eltömődne a szűrő!), hanem a vízben lévő nátriummal kötésbe hozva kősóvá alakítja. (A kősó jelenléte fürdővizeinkben kimondottan előnyös /ld. fürdősók/, mert mindent kiszív a pórusokból, ami nem oda való!)

 

A KDF-55 réteg akadályozza a baktériumok, algák, gombák elszaporodását is, mert a redox folyamat hatására keletkező elektrolit a mikroorganizmusok számára elviselhetetlen környezetet teremt. 

 

A kálciumszulfit

 

Megköti a klórt és átalakítja ártalmatlan anyaggá, kloriddá; meggátolja a mikroorganizmusok elszaporodását; megköti az ártalmas vagy mérgező fémionokat és baktériumokat.

A kálciumszulfitot önmagában is alkalmazzák a klór és a kloroform kiszűrésére
.

 

 

Biokerámiás, energetizáló egység:

  

A kerámiabetét megváltoztatja a víz strukturális szerkezetét, energetizálja azt, és az így nyert víz a természetes vizekben történő fürdőzés élményét biztosítja.

Az AIFIR bioenergia sugarak a vízkezelés legújabb generációját foglalják magukba. A tiszta víz átfolyik a biokerámiás energetizáló egységen, amely nagy hatású infravörös sugarakat bocsát ki, ezzel nagyon pozitív hatást gyakorolva az ember egészségére!
 • szabályozza a véráramlást az erekben
 • újraaktiválja az életenergiát a testben
 • emeli a szervezet ellenálló képességét, erősíti az immunrendszert
 • lassítja az öregedés előrehaladását és növeli az élettartamot
 • eltávolítja a káros anyagokat a szervezetből
 • normalizálja a vér koleszterinszintjét

A POINT zuhanyszűrőben a fenti három fő komponensen kívül, még 2 db fizikai szűrő tökéletesíti a szűrést, valamint védi a fő szűrőegységeket, ezáltal biztosítja a tökéletes, hosszú távú működést!

 

POINT zuhanyszűrő szűrőbetéttel együtt

A szűrő ház anyaga: krómozott sárgaréz

A szűrő ház mérete:
átmérő 5 cm, hossz: 10 cm
 
Tartozékok:
1 db klórtesztelő és 1 db tömítőgyűrű
 
Importőr:
Kisváros Kft. Magyarország

Fogyasztói ár:
 
bruttó 17.500 Ft/db

A megrendelt POINT zuhanyszűrő vételárát kérjük, hogy a kiszállítást végző GLS futárnak adják át. A csomagolásért és a kiszállításért külön díjat nem kell fizetni!

 

Megrendelés


További információt szeretne? 


POINT csapszűrő     KDF zuhanyszűrő     POINT zuhanyszűrő     Mobil víztartály     Fordított ozmózis viztisztítók    
Víztisztító berendezések, eszközök