Biztosan fel tudom helyezni a szűrőt és - ha szükséges - kicserélni a szűrőbetétet?

 

A POINT zuhanyszűrő csatlakoztatása a magyar szabványnak tökéletesen megfelel, tehát biztosan felszerelhető az Ön fürdőjében is! A tények szerint 100 felszerelési hely közül mindössze egy esetben fordul elő valamilyen technikai akadály! Ebben az esetben technikusaink legyártják a megfelelő csatlakozó idomot! A szintén bontatlan gyári csomagolásban érkező szűrőbetétek cseréje is egyértelmű, mindenki számára könnyen megoldható!

 

 

Mennyibe kerül a zuhanyszűrő, és hogyan lehet kifizetni az árát?

 

A szűrő ára, betéttel, két csatlakozó idommal, tömítésekkel:

   

bruttó 17.500 Ft/db 

 

A megrendelt árukért fizetendő összeget kérjük, hogy a kiszállítást végző GLS futárnak adják át! A csomagolásért és a kiszállításért külön díjat nem kell fizetni!

 

Milyen gyakran kell szűrőbetétet cserélni és a csere mennyibe kerül?

 

 Karbantartást a POINT zuhanyszűrő szinte egyáltalán nem igényel, a szűrőbetétet azonban – igénybevételtől függően – 3- 12 havonta cserélni szükséges.

 

A laboratóriumi tesztek szerint 20.000 liter átfolyó víz mennyiség után csökkenni kezd a szűrő hatékonysága!

 

Tehát pl. napi 100 liter fogyasztás esetén egy hónap alatt 3.000 liter az átfolyó vízmennyiség, így kb. fél év alatt érjük el a 20.000 litert.

 

 

Összefoglalva:

 

Napi 200 liternél 3 havonta, napi 150 liternél 4-5 havonta, napi 100 liternél 6 havonta, napi 50 liternél évente kell a szűrőbetétet cserélni.  

 

POINT zuhanyszűrőhöz csere szűrőbetét

 

Forgalmazó: Kisváros Kft. Magyarország

 

Ár: bruttó 9.000 Ft/db

 

A megrendelt POINT zuhanyszűrő vételárát kérjük, hogy a kiszállítást végző GLS futárnak adják át. A csomagolásért és a kiszállításért külön díjat nem kell fizetni!

(Lásd még az „Ajánlói rendszer” menüpontot!)

 

 

Áfás számlát mikor kapok? És lehet-e cég a vásárló?

 

A termékkel együtt lesz csomagolva az Áfás számla. Lehet cég is a vásárló, a könyvelője biztosan ad felvilágosítást az elszámolhatóság feltételeiről.

 

 

Ki tudom cserélni a szűrőbetétet?

 

Igen! Le kell csavarni a szűrőházról a gégecsövet, majd az egész szűrőházat a csapról. Ez után a szűrőház valamelyik záró elemét kell lecsavarni, és kicserélni a betétet! A visszacsavaráskor érdemes szilikon zsírral, vagy szappannal az összes tömítő felületet bekenni!

 

 

Csökkenti a nyomást a szűrő?

 

Igen, de nem számottevően!

 

 

Árt-e a forró víz a szűrőnek?

 

55 Celsius fokig nem!

 

 

Biztosan jobb lesz a víz?

 

Igen!

Engedje a zuhanyrózsából a vizet nagy erővel a kádba vagy a zuhanytálcára és szagolja meg. A szűrő felhelyezése után a klórszag teljesen megszűnik!

(Megjegyzés: Van olyan ember Pl.: a dohányosok, akiknek a szaglása nem jó, de lehet, hogy éppen akkor alig volt klór a vízben.)

 

Próbálja ki a kutyusával (3.000-szer jobb a szaglása az emberénél!), melyik vizet issza meg szívesebben, megdöbbentő élményben lesz része!

 

Ízlelés útján is jelentős különbség tapasztalható, lágyabb, finomabb íz!

 

A fürdőzés közben is érezhetően kellemesebb selymesebb az érzés, a szemet sem bántja!

 

A víztől előforduló bőr és haj problémák jó eséllyel azonnal csökkennek, illetve megszűnnek!

 

 

Kell-e valamire figyelni a használat során?

 

Az üzembe helyezés előtt 20 liter, illetve 24 óránál hosszabb állás után használat előtt legalább másfél liter vizet át kell engedni a berendezésen.
   
   

 


POINT csapszűrő     KDF zuhanyszűrő     POINT zuhanyszűrő     Mobil víztartály     Fordított ozmózis viztisztítók    
Víztisztító berendezések, eszközök