(A Pittsburgi Egyetem kutatói megállapították, hogy bőrön keresztül kétszer gyorsabban szívódnak fel a káros anyagok, mint az emésztőrendszerünkön keresztül! Azaz kevésbé lenne kockázatos a szennyezett vizet meginni, mint megfürdeni benne!)

Ekcéma, allergia, száraz, gyorsan

 

öregedő bőr, hajproblémák?

Klórmentesítse otthoni fürdővizét!

Ne törődjön bele, hogy a klóros, szennyezett víz tönkretegye haját, bőrét!

Amikor zuhanyozunk vagy fürdünk, a meleg víz hatására pórusaink kitágulnak, így a klór a bőrön át könnyen felszívódhat. A klór jelen van még a zuhanyvíz gőzében is, ami a tüdőnkbe juthat levegővételkor.

Egy normál fürdés során annyi klór kerülhet a szervezetünkbe, mintha 6-8 pohár csapvizet meginnánk.

A klór veszélyes idegméreg, ami károsítja az agyat, a központi idegrendszer működését is! A szabad gyököket tartják a rákos megbetegedések, a szív- és érrendszeri betegségek, a krónikus fáradtság, a bőrbetegségek és az autóimmun megbetegedések egyik forrásának. Megállapították, hogy a klór is szabad gyök!

A Kisváros Kft. rendkívül kedvező árú és karbantartási költségű, a ma létező legfejlettebb technológiával készült zuhanyszűrőket biztosít hosszútávon ügyfelei számára.

Sajnos, a magyar emberek nagy része nem néz ki egészségesnek, ami többek között bőrünk, hajunk rendkívüli igénybevételével is magyarázható. A fürdőzés során belélegzett és a bőrünkbe beszívódó klór és egyéb, szintetikus vegyszerek egyértelműen károsak lehetnek az emberi szervezetre. A klór csökkentheti a samponok, kondicionálók, testápolók, olajok hatékonyságát is, megnehezítve ezzel bőrünk egészségének megőrzését.

Egészségünk érdekében minden felhasználás előtt a vízből a klórt és a káros klórvegyületeket el kellene távolítani!


Minden kedves ügyfelünknek egészségesebb és boldogabb életet kívánunk!


Üdvözlettel: a Kisváros Csapata!

 

Megrendelés

További információt szeretne?

 

A ma ismert legtökéletesebb módja a zuhanyvíz (vagy a kádba engedett víz) szűrésének, klórmentesítésének!

 


POINT csapszűrő     KDF zuhanyszűrő     POINT zuhanyszűrő     Mobil víztartály     Fordított ozmózis viztisztítók    
Víztisztító berendezések, eszközök