Szeretnénk egy-két hasznos tanácsot megosztani a zuhanyszűrő felszerelésével kapcsolatban.

 

 

A zuhanyszűrő felszerelése nem igényel szakembert, speciális szerszámokat, bárki egyszerűen el tudja végezni. A zuhanyszűrő csatlakoztatása a magyar szabványnak tökéletesen megfelel, tehát biztosan felszerelhető az Ön fürdőjében is! Ezt pluszban segíti a bontatlan gyári csomagban elhelyezett két darab csatlakozó idom (tömítésekkel).

 

A tények szerint 100 felszerelési hely közül mindössze egy esetben fordul elő valamilyen technikai akadály! Ebben az esetben technikusaink legyártják a megfelelő csatlakozó idomot!

 

 

A felszerelés lépései:

 

 1. A két félből álló szűrőház finom meghúzása (kézzel történő beljebb csavarása - nem szabad erősen meghúzni!) a biztos tömítés érdekében!
   
 2. A zuhanyrózsa tömlőjének lecsavarása a csapról, vagy amennyiben nincs tömlő (modern zuhanyfülke esetében) a zuhanyrózsa lecsavarása.
   
 3. A szűrő felcsavarása a csatlakozó idomok szükségszerű felhasználásával.

A tömítéseket minden esetben szappannal vagy szilikon zsírral be kell kenni, valamint becsavarás előtt a végső helyükre lenyomni (a tömítőgyűrűk gyűrődésének elkerülése végett!).

 

 1. A tömlő, vagy ennek hiányában a zuhanyrózsa visszacsavarása, immáron a már felcsavart szűrőbe, vagy a csatlakozó idomba.
   
 2. Az első pár tíz liter, szűrőn átengedett víz sötét színű lesz, mivel a három szűrőréteg egyike aktív szénszűrő. Ez a jelenség természetes, a további használat során már nem fordul elő! Az üzembe helyezés előtt 20 liter, illetve 24 óránál hosszabb állás után használat előtt legalább másfél liter vizet át kell engedni a berendezésen.
   
 3. Fürdés esetén a vizet, a zuhanyrózsán keresztül kell a kádba engedni!  

A Kisváros Kft. csapata ezúton kíván egészségesebb életet Önnek és családjának!

 

A képeken látható a (Shower Filter felirathoz viszonyított) helyes folyási irány!

   
   

POINT csapszűrő     KDF zuhanyszűrő     POINT zuhanyszűrő     Mobil víztartály     Fordított ozmózis viztisztítók    
Víztisztító berendezések, eszközök