(A Pittsburgi egyetem kutatói megállapították, hogy bőrön keresztül kétszer gyorsabban szívódnak fel a káros anyagok, mint az emésztőrendszerünkön keresztül! Azaz kevésbé lenne kockázatos a szennyezett vizet meginni, mint megfürdeni benne!)

Ekcéma, allergia, száraz, gyorsan öregedő bőr?

Klórmentesítse otthoni csapvizét!

Ne törődjön bele, hogy a klóros, szennyezett víz tönkretegye a bőrét!

Amikor kezet- arcotmosunk, vagy mosogatunk, a meleg víz hatására pórusaink kitágulnak, így a klór a bőrön át könnyen felszívódhat. A klór jelen van még a víz gőzében is, ami a tüdőnkbe juthat levegővételkor.

Egy normál mosogatás, arc- kézmosás során annyi klór kerülhet a szervezetünkbe, mintha 1-2 deci csapvizet meginnánk.

A klór veszélyes idegméreg, ami károsítja az agyat, a központi idegrendszer működését is! A szabad gyököket tartják a rákos megbetegedések, a szív- és érrendszeri betegségek, a krónikus fáradtság, a bőrbetegségek és az autóimmun megbetegedések egyik forrásának. Megállapították, hogy a klór is szabad gyök!

A Kisváros Kft. rendkívül kedvező árú és karbantartási költségű, a ma létező legfejlettebb technológiával készült csapszűrőket biztosít hosszútávon ügyfelei számára.

Sajnos, a magyar emberek nagy része nem néz ki egészségesnek, ami többek között bőrünk rendkívüli igénybevételével is magyarázható. A mosogatás, mosdás során belélegzett és a bőrünkbe beszívódó klór és egyéb, szintetikus vegyszerek egyértelműen károsak lehetnek az emberi szervezetre. A klór csökkentheti a kondicionálók, testápolók, olajok hatékonyságát is, megnehezítve ezzel bőrünk egészségének megőrzését.

Egészségünk érdekében minden felhasználás előtt a vízből a klórt és a káros klórvegyületeket el kellene távolítani!


Minden kedves ügyfelünknek egészségesebb és boldogabb életet kívánunk!


Üdvözlettel: a Kisváros Csapata!

 

 

 

Megrendelés

További információt szeretne?

 

A ma ismert legtökéletesebb módja a csapvíz szűrésének, klórmentesítésének!

 


POINT csapszűrő     KDF zuhanyszűrő     POINT zuhanyszűrő     Mobil víztartály     Fordított ozmózis viztisztítók    
Víztisztító berendezések, eszközök