A POINT csapszűrő célja, hogy ... 

… eltávolítsa a vízből az egészségre ártalmas klórt, klórszármazékokat, és ezek gázait, valamint az ártalmas fémeket (pl.: ólom, higany, vas, arzén);

 

… csökkentse a betegségek (pl. ekcéma) kialakulásának veszélyét;

 

… megakadályozza a bőr kiszáradását, öregedését, hámlását, viszketését, ezáltal egészséges, rugalmas bőrt biztosítson;

 

… jobb felszívódást biztosít a bőrt tápláló természetes kozmetikumoknak, samponoknak;

 

… negatív ionok vízbe juttatásával élénkítő, frissítő hatást fejtsen ki.

 

A POINT csapszűrő hosszútávon is kiválóan távolítja el a vízből az egészségre ártalmas klórt, mivel azt nem magában gyűjti, hanem a vízben lévő nátriummal kötésbe hozva kősóvá alakítja. A kősó jelenléte a bőrünk szempontjából (pl. arcmosáskor) kimondottan előnyös.

 

A csapszűrő emellett megszünteti a víz kellemetlen szagát és mellékízét, gátolja a vízkő képződését.

 

A technológia öt világszervezet tanúsítványát is megszerezte (ISO, NSF, SGS, WQA, EPA).

A csapszűrőben a KDF-55 mellett egy kálciumszulfit réteg is található a szűrőhatás növelése érdekében.

 

Mivel a KDF alapú eljárás magasabb hőmérsékletű víz esetén is hatékonyan működik, ez a ma ismert legtökéletesebb módja a konyhai vagy a fürdőszobai víz szűrésének, a klór szempontjából.

 

A KDF alapú csapszűrők mára már elterjedtek a háztartásokban, elsősorban Amerikában, Nyugat-Európában és a Távol-Keleten. A csapszűrő csatlakoztatása a magyar szabványnak tökéletesen megfelel, tehát biztosan felszerelhető az Ön konyhájában, fürdőjében is! Ezt pluszban segíti a bontatlan gyári csomagban elhelyezett három darab csatlakozó idom (tömítéssel).

 

A tények szerint 100 felszerelési hely közül mindössze egy esetben fordul elő valamilyen technikai akadály! Ebben az esetben technikusaink legyártják a megfelelő csatlakozó idomot!

 

 A POINT csapszűrő komponensei:

 

A KDF 55

 

A KDF-55 nagy tisztaságú réz-cink ötvözet, amely szűrőhatását redox (redukció-oxidáció) folyamat következtében fejti ki. Kémiai értelemben az oxidáció elektron leadást, a redukció elektron felvételt jelent.

 

A KDF-55 réteg úgy távolítja el az egészségre veszélyes klórt és a vízben oldott nehézfém kationokat, hogy belőlük elektron átadásával egyrészt ártalmatlan klorid ionokat, illetve kősót, másrészt a réz-cink ötvözethez tapadó, és így a szűrőben maradó elemi fématomokat hoz létre.

Tehát a KDF-55 az aktív klórt nem magában gyűjti (ha ez így lenne, igen hamar eltömődne a szűrő!), hanem a vízben lévő nátriummal kötésbe hozva kősóvá alakítja. 

 

A KDF-55 réteg akadályozza a baktériumok, algák, gombák elszaporodását is, mert a redox folyamat hatására keletkező elektrolit a mikroorganizmusok számára elviselhetetlen környezetet teremt. 

 

A kálciumszulfit

 

Megköti a klórt és átalakítja ártalmatlan anyaggá, kloriddá; meggátolja a mikroorganizmusok elszaporodását; megköti az ártalmas vagy mérgező fémionokat és baktériumokat.

A kálciumszulfitot önmagában is alkalmazzák a klór és a kloroform kiszűrésére.

 

 Biokerámiás, energetizáló egység

 

A kerámiabetét megváltoztatja a víz strukturális szerkezetét, energetizálja azt, és az így nyert víz a természetes vizekben történő fürdőzés élményét biztosítja.

Az AIFIR bioenergia sugarak a vízkezelés legújabb generációját foglalják magukba. A tiszta víz átfolyik a biokerámiás energetizáló egységen, amely nagy hatású infravörös sugarakat bocsát ki, ezzel nagyon pozitív hatást gyakorolva az ember egészségére!

  • szabályozza a véráramlást az erekben
  • újraaktiválja az életenergiát a testben
  • emeli a szervezet ellenálló képességét, erősíti az immunrendszert
  • lassítja az öregedés előrehaladását és növeli az élettartamot
  • eltávolítja a káros anyagokat a szervezetből
  • normalizálja a vér koleszterinszintjét


A POINT csapszűrőben a fenti három fő komponensen kívül, még 4 db fizikai szűrő tökéletesíti a szűrést, valamint védi a fő szűrőegységeket, ezáltal biztosítja a tökéletes, hosszú távú működést!

 

 

 

POINT csapszűrő (2 darab betéttel!)

 

A szűrőház anyaga: krómozott sárgaréz

 

Mérete: átmérő 5 cm, magasság: 7 cm

 

Tartozékok: A készüléket 1 darab cserebetéttel (tehát összesen két betét van a csomagban!); 1 db klórtesztelővel; és 4 különböző csatlakozóval szállítjuk, amelyek segítségével a világon leggyakrabban előforduló csaptelepekre felszerelhető, így a POINT csapszűrő kiválóan használható az utazások alkalmával is.


 

Importőr: Kisváros Kft. Magyarország

Fogyasztói ár:

 
bruttó 18.750 Ft/db

 

A megrendelt POINT csapszűrő vételárát kérjük, hogy a kiszállítást végző GLS futárnak adják át. A csomagolásért és a kiszállításért külön díjat nem kell fizetni!

 

Megköti a klórt és átalakítja ártalmatlan anyaggá, kloriddá; meggátolja a mikroorganizmusok elszaporodását; megköti az ártalmas vagy mérgező fémionokat és baktériumokat.

A kálciumszulfitot önmagában is alkalmazzák a klór és a kloroform kiszűrésére.
   

 


POINT csapszűrő     KDF zuhanyszűrő     POINT zuhanyszűrő     Mobil víztartály     Fordított ozmózis viztisztítók    
Víztisztító berendezések, eszközök