Szeretnénk egy-két hasznos tanácsot megosztani az POINT csapszűrő felszerelésével kapcsolatban. 

 

A csapszűrő felszerelése nem igényel szakembert, speciális szerszámokat, bárki egyszerűen el tudja végezni. A csapszűrő csatlakoztatása a magyar szabványnak tökéletesen megfelel, tehát biztosan felszerelhető az Ön fürdőjében, konyhájában, vagy pl. növénylocsolási céllal a slagjára is! 

A tények szerint 100 felszerelési hely közül mindössze egy esetben fordul elő valamilyen technikai akadály! Ebben az esetben technikusaink legyártják a megfelelő csatlakozó idomot!

 

 

A felszerelés lépései:

 

  1. A szűrőház két záró elemének enyhe meghúzása (kézzel történő beljebb csavarása – nem kell erősen!) a biztos tömítés érdekében!
       
  2. A POINT csapszűrő felcsavarása, ha szükséges a mellékelt csatlakozó idomok valamelyikének felhasználásával.

A tömítést minden esetben szappannal vagy szilikon zsírral be kell kenni, valamint becsavarás előtt a végső helyére benyomni (a tömítőgyűrű gyűrődésének elkerülése végett!).

 

  1. A szűrő felhelyezését követően érdemes a mellékelt matricát (a tervezett csere hónapjának megfelelő számot!) a szűrőházra, látható helyre ragasztani, így ez figyelmeztet a szűrőcsere időszerűségére.
     
  2. Az üzembe helyezés előtt 20 liter, illetve 24 óránál hosszabb állás után használat előtt legalább másfél liter vizet át kell engedni a berendezésen.
     

 

 A Kisváros Kft. csapata ezúton kíván egészségesebb életet Önnek és családjának!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 


POINT csapszűrő     KDF zuhanyszűrő     POINT zuhanyszűrő     Mobil víztartály     Fordított ozmózis viztisztítók    
Víztisztító berendezések, eszközök