Tevékenységi kör

A Kisváros Kft. 2004 nyarán alakult. A 2005-ös évtől, mint a Coolpex Inc. magyarországi forgalmazója, fordított ozmózis technológián alapuló víztisztító berendezések és KDF zuhanyszűrők hazai értékesítésével foglalkozik.

Misszió

A Kisváros Kft. küldetése, hogy minél több magyar család élvezhesse a valóban kristálytiszta, ozmózis víz fogyasztását, használatát, és ennek érdekében rendkívül kedvező árú és karbantartási költségű, kiváló minőségű ivóvizet előállító fordított ozmózis rendszerű víztisztító készülékeket és hozzávaló szűrőket biztosítson hosszú távon ügyfelei számára.

Ezen kívűl további célunk, hogy a magyar emberek végre klórmentes, lényegesen egészségesebb fürdővízben fürödhessenek (lásd: www.zuhanyszuro.hu).

Ezen küldetések a saját és gyermekeink egészségéről szólnak. Sajnos a magyar emberek nagy része nem egészséges és nem néz ki egészségesnek, ami többek között annak köszönhető, hogy az ivó-, főző- és italkészítésre használt vizeink magas oldott anyag tartalommal rendelkeznek, így a víz nem tudja betölteni az emberi szervezet számára rendkívül fontos tápanyagszállító és méregtelenítő funkcióját. A vizekben található szervetlen vegyületek, mérgek tovább savasítják szervezetünket, ami gyakorlatilag az összes betegségünkért, túlsúlyunkért felelős! A fürdőzés során belélegzett és a bőrünkbe beszívódó klór és egyéb, szintetikus vegyszerek pedig egyértelműen károsak az emberi szervezetre, és ráadásul az első számú védelmi vonalunkat, a bőrünket teszik tönkre.

Minőségi elkötelezettség

Munkánk során kizárólag megbízható, tapasztalt vízvezeték szerelőket foglalkoztatunk, akik az ügyfelek igényeit figyelembe véve végzik el a víztisztító berendezések beszerelését. A cégvezetés vízügyi mérnöki végzettsége, a folyamatos géptesztelések, ellenőrzések, garanciát jelentenek arra, hogy Ön folyamatosan kiváló minőségű vízhez juthasson.

  • Bontatlan gyári csomagolás!
  • A CE jelölés használata az Európai Unióban és Magyarországon is azt hivatott jelezni, hogy a termék kielégíti valamennyi rá vonatkozó irányelv követelményeit.
  • Vízminőségi garancia 10 évre!
  • Kiváló íz!
  • Rendkívül kedvező áramlási- és öntisztítási paraméterek, valamint karbantartási költségek!

Filozófia

Szervezetünk folyamatos méregtelenítéséhez, az amúgy is kevés vitamin és hasznos (szerves) ásvány hatékony felszívódásához, testünk lúgosításához tiszta vízre van szükségünk! Ez a mozgáson kívül talán a legfontosabb ahhoz, hogy az egyre jellemzőbb, súlyos, folyamatos gyógyszerszedéssel járó, életvitelünket korlátozó, gyakran halálos népbetegségeket el tudjuk kerülni.

   
 

Ezúton szeretnénk minden kedves ügyfelünknek tisztább,
egészségesebb és boldogabb életet kívánni!

Üdvözlettel a Kisváros Kft. csapata!

   
 

Kedves Érdeklődők! Ne haragúdjanak, de nincs helyszíni, személyes kiszolgálás! Nincs lehetőség a székhelyen vagy telephelyen történő vásárlásra! Köszönjük a megértésüket!

Székhely: 1202 Budapest, Marót u. 34.
Cégjegyzékszám: 01-09-727710
Adószám: 13290500-2-43
Bankszámlaszám: 10404027-40204466-00000000 (K&H)
Telefon: 06-20/47-00-594
e-mail: info@kisvaros.huA Kisváros Kft. az SOS Gyermekfalu
és az SOS Leukémiás Gyermekekért
Alapítvány hivatalos támogatója.

 


POINT csapszűrő     KDF zuhanyszűrő     POINT zuhanyszűrő     Mobil víztartály     Fordított ozmózis viztisztítók    
Víztisztító berendezések, eszközök