A KDF formula

Csökkenti, illetve teljesen eltávolítja a klórt, vasat, hidrogén-szulfidot, ólmot, higanyt, magnéziumot és krómot a vízből és meggátolja a baktériumok, algák és gombák elszaporodását. A redox folyamatnak köszönhetően a nehézfémek és más oldott anyagok vízben oldódó kationjainak 98%-a szűrhető ki. Az, hogy milyen százalékban tisztítható meg a víz, több tényezőtől függ, azonban általánosságban elmondható, hogy a zuhanyvízből a klór 90-95%-a távolítható el. Melegebb víz átfolyásánál nagyobb, hidegebb víz átfolyásnál kisebb a klór eltávolítás hatékonysága!
 
A kálciumszulfit réteg
 

Megköti a klórt és átalakítja ártalmatlan anyaggá, kloriddá; meggátolja a mikroorganizmusok elszaporodását; megköti az ártalmas vagy mérgező fémionokat és baktériumokat.

A kálciumszulfitot önmagában is alkalmazzák a klór és a kloroform kiszűrésére
.
 
Biokerámiás, energetizáló egység:
 
A kerámiabetét megváltoztatja a víz strukturális szerkezetét, energetizálja azt, és az így nyert víz a természetes vizekben történő fürdőzés élményét biztosítja.
 
Az AIFIR bioenergia sugarak a vízkezelés legújabb generációját foglalják magukba. A tiszta víz átfolyik a biokerámiás energetizáló egységen, amely nagy hatású infravörös sugarakat bocsát ki, ezzel nagyon pozitív hatást gyakorolva az ember egészségére!
  • szabályozza a véráramlást az erekben
  • újraaktiválja az életenergiát a testben
  • emeli a szervezet ellenálló képességét, erősíti az immunrendszert
  • lassítja az öregedés előrehaladását és növeli az élettartamot
  • eltávolítja a káros anyagokat a szervezetből
  • normalizálja a vér koleszterinszintjét
A POINT zuhanyszűrőben a fenti 3 fő komponensen kívül, még 2 db fizikai szűrő tökéletesíti a szűrést, valamint védi a fő szűrőegységeket, ezáltal biztosítja a tökéletes, hosszú távú működést!
 

 

 


POINT csapszűrő     KDF zuhanyszűrő     POINT zuhanyszűrő     Mobil víztartály     Fordított ozmózis viztisztítók    
Víztisztító berendezések, eszközök