Béni zuhanyszűrő

 


Frédi zuhanyszűrő

 

 

Biokerámiás, energetizáló egység:

A kerámiabetét megváltoztatja a víz strukturális szerkezetét, energetizálja azt, és az így nyert víz a természetes vizekben történő fürdőzés élményét biztosítja.

Az AIFIR bioenergia sugarak a vízkezelés legújabb generációját foglalják magukba. A tiszta víz átfolyik a biokerámiás energetizáló egységen, amely nagy hatású infravörös sugarakat bocsát ki, ezzel nagyon pozitív hatást gyakorolva az ember egészségére!

• szabályozza a véráramlást az erekben
• újraaktiválja az életenergiát a testben
• emeli a szervezet ellenálló képességét, erősíti az immunrendszert
• lassítja az öregedés előrehaladását és növeli az élettartamot
• eltávolítja a káros anyagokat a szervezetből
• normalizálja a vér koleszterinszintjét

A KDF formula

Csökkenti, illetve teljesen eltávolítja a klórt, vasat, hidrogén-szulfidot, ólmot, higanyt, magnéziumot és krómot a vízből és meggátolja a baktériumok, algák és gombák elszaporodását. A redox folyamatnak köszönhetően a nehézfémek és más oldott anyagok vízben oldódó kationjainak 98%-a szűrhető ki. Az, hogy milyen százalékban tisztítható meg a víz, több tényezőtől függ, azonban általánosságban elmondható, hogy a zuhanyvízből a klór 90-95%-a távolítható el. Melegebb víz átfolyásánál nagyobb, hidegebb víz átfolyásnál kisebb a klór eltávolítás hatékonysága!

 

1991-ben az Amerikai Környezetvédő Hivatal /EPA/ „baktériumírtó készüléknek” nevezte el a KDF formulát, mivel felismerték, hogy szénszűrővel alkalmazva megöli a baktériumokat.

 

A kálciumszulfit réteg

 

Megköti a klórt és átalakítja ártalmatlan anyaggá, kloriddá; meggátolja a mikroorganizmusok elszaporodását; megköti az ártalmas vagy mérgező fémionokat és baktériumokat.

A kálciumszulfitot önmagában is alkalmazzák a klór és a kloroform kiszűrésére. 

 

A szénszűrő egység

 

Az aktív szénszűrő réteg kiszűri a vízből az elszíneződést okozó lebegőanyagokat (pl. homok, iszap), organikus anyagokat (pl: baktérium, vírus), mérgeket, valamint a kellemetlen szag- és íz anyagokat.


Az aktív szénszűrő alkalmas a
trihalometánok és a trihaloetilén
eltávolítására, valamint a klór megkötésére is, így a zuhanyszűrőben még egy védelmi vonalat biztosít a klór ellen.

 

A zuhanyszűrőben a fenti 4 fő komponensen kívül, még 5 db fizikai szűrő tökéletesíti a szűrést, valamint védi a fő szűrőegységeket, ezáltal biztosítja a tökéletes, hosszú távú működést!

 

  Megrendelés
  További információt szeretne?

 


POINT csapszűrő     KDF zuhanyszűrő     POINT zuhanyszűrő     Mobil víztartály     Fordított ozmózis viztisztítók    
Víztisztító berendezések, eszközök