Szeretnénk egy-két hasznos tanácsot megosztani zuhanyszűrő felszerelésével kapcsolatban.

 

 

A zuhanyszűrő felszerelése nem igényel szakembert, speciális szerszámokat, bárki egyszerűen el tudja végezni. A zuhanyszűrő csatlakoztatása a magyar szabványnak tökéletesen megfelel, tehát biztosan felszerelhető az Ön fürdőjében is!

 

A tények szerint 100 felszerelési hely közül mindössze egy esetben fordul elő valamilyen technikai akadály! Ebben az esetben technikusaink legyártják a megfelelő csatlakozó idomot, vagy lásd:
zuhanyszűrők extra csatlakozója. (a főoldalit lehet megnyitni kattintással).

 

 

A felszerelés lépései:

 

 1. A zuhanyrózsa tömlőjének lecsavarása a csapról, vagy amennyiben nincs tömlő (modern zuhanyfülke esetében) a zuhanyrózsa lecsavarása.
   
 2. A szűrő felcsavarása.
  A tömítést minden esetben szappannal vagy szilikon zsírral be kell kenni, valamint becsavarás előtt a végső helyére benyomni (a tömítőgyűrű gyűrődésének elkerülése végett!).
   
 3. A tömlő, vagy ennek hiányában a zuhanyrózsa visszacsavarása, immáron a már felcsavart szűrőbe, vagy a csatlakozó idomba.

 

 1. Az üzembe helyezés előtt 20 liter, illetve 24 óránál hosszabb állás után használat előtt legalább másfél liter vizet át kell engedni a berendezésen.
   
 2. Fürdés esetén a vizet a zuhanyrózsán keresztül kell a kádba engedni!  

A Kisváros Kft. csapata ezúton kíván egészségesebb életet Önnek és családjának!

 

   
   

 


POINT csapszűrő     KDF zuhanyszűrő     POINT zuhanyszűrő     Mobil víztartály     Fordított ozmózis viztisztítók    
Víztisztító berendezések, eszközök