Judit, egy gyermekes budapesti családanya és biztosítási alkusz:

Több mint két éve rendelkezünk víztisztítóval (Coolpex R-50ND), és közel egy éve a zuhanyszűrővel (Coolpex KDF zuhanyszűrő) is.

A víztisztítót annyira megkedveltük, hogy azóta más vizet már nem is tudunk meginni, mind a munkahelyre, mind a néhány napos utazásokhoz visszük magunkkal a vizet, csak hosszabb utazás esetén fanyalodunk újra ásványvíz ivására.

Mióta ezt a vizet isszuk, probléma nélkül képesek vagyunk meginni a szükséges mennyiséget a vízből, régebben kevesebb vizet ittunk, ami egészségtelen.

Az ételek, teák, limonádék... stb íze sokkal kellemesebb, és tovább eláll, amit ebből a vízből készítettünk.

Mivel nagyon elfoglaltak vagyunk a párommal, külön öröm, hogy nem nekünkkell fejben tartani az esedékes szűrő cseréket, hanem ezek idejéről a Kisváros Kft. telefonon értesít, egyezteti a nekünk is megfelelő lehetséges időpontokat, majd egy újabb telefonban értesít technikusuk általi karbantartás pontos időpontjáról (nap, óra). Igazán kényelmes, és időtakarékos megoldás.

Üdv: Judit ”

K. Árpád:

„Kedves Attila!

Árpád vagyok feleségemmel együtt neveljük kisfiúnkat. Vidéki tervezőmérnök vagyok.

Nálunk idáig csak a zuhanyszűrőtök (Coolpex KDF zuhanyszűrő) működik, de amint lehet az ivóvíztisztítót is beüzemeljük.

A zuhanyszűrővel megszűrt víz segítségével kisfiúnk eddigi 9 hónapja alatt nem tapasztaltuk semmiféle bőrszárazságot, pedig hosszú ideig szeret pancsolni. A mi bőrünk is csak ugyanezt a tapasztalatot erősíti meg!

A fürdőszobai csempén jóval kevesebb vízkőfolt jelenik meg, mint a zuhanyszűrő használata előtt.

A Kisváros Kft képviselője Attila a vevőgondozás igazi mintapéldája.

Készséges, és érdeklődő, amikor telefonon váltunk vele szót.

Több ilyen ember kellene a mai szolgáltatók soraiba.

Nagyon tetszik, hogy e-mailban feltett kérdésre legkésőbb másnap megjön a válasz. ”

 

 

Mihály, két gyerekes, két unokás csepeli nagyapa, akinek a foglalkozása szerviztechnikus:

„A zuhanyszűrő (Coolpex KDF zuhanyszűrő)használatával megszűnt az ekcémás betegségem.(Nem kell a kezemet Flucinárral, Loridenttel kennem.)

2006-ban egy Ny-európai 10 napos utazáson visszajött az ekcémás tünet, így azóta az üdülésekre is viszem magammal a zuhanyszűrőt.

A magas vérnyomásos betegségem javuló tendenciát mutat, mióta van RO készülékem (Coolpex R-50ND).

Mostanában egy egész Monopril helyett csak egy negyed tablettát veszek be naponta.

Egész Családomnak viszem az RO-s szűrt vizet.

Az ötéves kisunokám csak szűrt vizet hajlandó inni!

Nagyon köszönöm a Kisváros Kft. vezetésének, hogy hozzásegített engem, és Családomat az egészségesebb élethez. ”

Marianna, könyvelő, házas, két gyermek anyukája:

Véleményem:

Mióta ezt a víztisztító eljárást használjuk (Coolpex R-50ND) megszabadultam a fogköveimtől. Ugyanis nem iszom annyi ásványvizet. Valamint jó érzés, hogy kímélem egy kicsit a környezetet, nem használok annyi műanyag flakont az ásványvízfogyasztás melléktermékeként. Teljesen más íze van a víznek, sokkal lágyabb, s szerintem többet is fogyasztok belőle. Több teát is iszom, azelőtt nem tudtam meginni a fekete teát, mert megfájdult a gyomrom a sok csersavtól, most meg egyáltalán nem bántja a gyomromat. Egyszerűen fantasztikus egy szerkezet! Olyan, mintha forrásvizet innék. A gyermekeim is nagyon szeretik.

Üdv: Mariann”

Beatrix, két gyermekes családanya, helpdesk asszisztens:

"A zuhanyszűrővel (Coolpex KDF zuhanyszűrő) nagyon meg vagyunk elégedve. A fiaim ekcémásak. A szűrő beszerelése előtt a gyógyszertári mosakodókrém és a méregdrága ekcémás testápoló kenőccsel együtt is a bőrük állandóan száraz, kiütéses volt. Fél éve használjuk ezt a szuper szerkezetet és azóta a fiúknak kb. 10 naponta kell a méregdrága testápolóval kenekedni. Nagyon köszönjük a lehetőséget, nyitottak vagyunk a különböző más lehetőségekre is."

Emőke:

„Szupi a zuhanyszűrő, már nem kell kenegetnem a kisfiamat!

Üdv: B. Emőke”

Joli:

„Kedves Attila!

Nagyon meg vagyok elégedve úgy a zuhanyszűrővel (Coolpex KDF zuhanyszűrő), mint a víztisztító berendezéssel (Coolpex R-50ND).

Fürdés után nem húzódik a bőröm ez kellemes érzés.

Csak tisztított vizet iszom, még a munkahelyemre is beviszem. Nincs gondom az ásványvizek hazacipelésével, tárolásával a göngyölegek szelektív gyűjtőbe való hordásával.

Jobb ízű az ételem, szebbek az edényeim. Nagyon, nagyon jó ez így.

Joli vagyok, egyedül élek Pestszentlőrincen. Mérlegképes könyvelő vagyok”

Adrienn:

„Kedves Attila!

Köszönöm a szűrőbetétet (Coolpex KDf zuhanyszűrő), megérkezett.

Könnyen, egyszerűen ki tudtam cserélni, mint ahogy az egész szűrő felszerelését is probléma nélkül megoldottam. Tényleg nagyon egyszerű!

Kipróbáltam a kutyánkkal, hogy a tisztított és a "sima" víz közül melyiket választja: tényleg a szűrt vizet itta meg, pedig felcseréltem még az itató és etető tálját is.

Mióta használjuk a szűrőt, nem érzem zuhanyozás közben, hogy klórszaggal telik meg a fürdőszoba. Nekem bevált, ajánlottam ismerősöknek is, de ők sajnos jobban hisznek a szteroidos krémeknek, meg a gyógyszeriparnak. Talán próbafürdést kellene tartanom a lakásomban...? A berendezést kölcsön biztos nem adom, mert nekem és a családomnak szüksége van rá.

A szűrőt egyébként a 7 éves kislányom miatt vettük meg, akinek nagyon érzékeny a bőre. A problémák nem szűntek meg teljesen, de mérséklődtek.

Mellékelek két képet az egyiken a felszerelt zuhanyszűrő látható, a másikon pedig a gyerkőcöm, zuhanyozás után. Remélem a termék másoknak is megnyeri a tetszését, hiszen nem nagy anyagi ráfordítással sokat tehetnek az egészségükért.

Sok siker a jövőre!

Tisztelettel: N. Adrienn”

Zoltán:

Az én megtörtént esetem a zuhanyszűrővel kapcsolatban:

Egy ismerősöm lányánál (10 éves) ekcéma jelentkezett, amit krémmel próbált kezelni, de ez nem segített a helyzeten. Ekkor ajánlottam a KDF zuhanyszűrőt, mint lehetséges megoldást. Kísérletképpen fel is szereltük a zuhanyzóra, és attól kezdve csak ezzel mosakodtak. A kislány bőre napról-napra javult, majd megszűntek panaszai, szép lett a bőre. Azóta a tünetek csak akkor jelentkeztek, ha máshol, olyan vízzel mosakodott, mely nem volt kellőképpen megszűrve, vagy esetlegesen bőrizgató alkotórészeket is tartalmazott. Magam sem hittem volna, hogy ilyen egyszerűen megoldható ez a kellemetlen probléma. Ráadásul a család többi tagjánál jelentkező bőrszárazság is jelentős mértékben csökkent, amit szintén a szűrő használatának tulajdonítok.

I.Zoltán, Budapest”

Zsófia:

„T. Lakatos Attila!

Zsóka vagyok 53 éves köztisztviselő, két gyermek édesanyja. Nagyon fontos számunkra az egészséges életmód. A víztisztítót (Coolpex R-50ND) kb. fél éve használjuk. A "RO" víz gyermekkoromra emlékeztet, amikor ártézi vizet ittunk, amely éjjel-nappal folyt a kútból.

A víztisztítóval tisztított vizet isszuk, valamint főzésre használom. Minden háziasszonynak tudom javasolni, aki befőzéssel is foglalkozik, hogy ezt a vizet használja a befőttek, savanyúságok készítéséhez, mert így ezek is sokkal finomabbak. A készüléket magunk szereltük be, nagyon egyszerű volt. Tökéletesen elégedett vagyok vele, eddig még semmilyen probléma nem volt vele, úgy érzem jó döntés volt a vásárlás.

T. Lakatos Attila küldök két képet is.

Üdv: I.Zsófia”

Viktor (matematikus):

„Kedves Attila!


Köszönöm a küldött anyagot.

Az eddigi használat tapasztalata alapján nagyon meg vagyok elégedve a szűrővel (Coolpex KDF zuhanyszűrő), amit Öntől vásároltam. Előtte feleségemnek és nekem olyan száraz volt a bőrünk, hogy kidörzsöléses fájdalmaink voltak. Hihetetlen, hogy amióta használjuk, ez teljesen elmúlt. Amikor kb. 1 hétre külföldre utaztunk, ott a panasz megint fellépett. Itthon egy-két nap után ismét elmúlt. Ennyi hónap teljesen meggyőzött minket a szűrés fontosságáról. Sok ismerősünknek is elmondtuk kedvező tapasztalatunkat.

Mivel ketten használjuk a készüléket, és nem fogyasztunk sok vizet, így a küldött adatokra támaszkodva úgy látom még korai a csere. De amint időszerűvé válik, feltétlen új betétet vásárolunk. Mindenesetre köszönöm az emlékeztetést.

Üdvözlettel: K. Viktor”

Andrea Családanya:

„Kedves Attila!

Nemrég vásároltuk a szűrőt (Coolpex KDF zuhanyszűrő).

Nagyon elégedettek vagyunk vele: kislányom 4 hónapos és nagyon száraz, érzékeny bőrű, amióta használjuk, a víz nem irritálja, nem kell őt megfosztanunk a hosszabb idejű lubickolástól. Szívesen továbbajánlom majd másoknak is.

További sok sikert az értékesítéshez!

Üdvözlettel: N. Andrea”

János:

„Tisztelt Kisváros Kft,

2007 tavaszán vettem egy zuhanyszűrőt (Coolpex KDF zuhanyszűrő), amely közel 9 hónap óta van bekötve a kád zuhanyvezetékébe. Azóta teljesen más vízzel zuhanyozunk, más vízben fürdik a család. A víz selymes tapintású, kellemes illatú, a shamponok, fürdőkiegészítők gazdaságosabban használhatók, kedvezőbbnek tűnik a hatásuk.

Ezért vásároltam áprilisban leányoméknak egy másik zuhanyszűrőt, ahol a kisbaba (ma 16 hónapos) bőre is megváltozott a szűrt víz hatására, azóta is teljes megelégedéssel használjuk. A Kft. termékkövetése megfelelő.

Üdvözlettel: S. János nyugdíjas”

Reményiné (nagymama):

„Tisztelt Lakatos Attila!

El kell mondanom, hogy mennyire jó tapasztalatokat szereztek fiamék a KDF zuhanyszűrővel kapcsolatban. Igaz, hogy a szűrővel együtt kezdtek használni egy szójaolaj tartalmú fürdőolajat is, de már az első fürdés után nyugodtabb volt mindkét atópiás unokám éjszakája, csitult a kínzó viszketés. A harmadik alkalom után nagyon szép lett a bőrük és boldogok, hogy nem csak gyors zuhany és kenegetés az esti program, hanem pancsolás a kádban. Nem tudom, hogy hallott-e a Vidám zsiráf klubokról / honlapjuk is van /, amik minden megyében az elmúlt 1-2 hónapban alakultak meg és az ilyen / atópiás, ekcémás, allergiás /gyerekeknek és szüleiknek próbálnak segíteni, havi klubfoglalkozások keretében. Biztos vagyok benne, hogy fiamék ott majd sokaknak elmesélik kedvező tapasztalataikat.

/ A bőrgyógyászok miért nem ajánlják rögtön a szülőknek a klórtalanítást, miért a kenegetést fürdés előtt és után? /

Köszönettel és üdvözlettel: Reményiné”

Irén:

„Kedves Attila!

Amióta tiszta vizet (Coolpex R-50ND) iszom tűnnek el az elpattant hajszál erek okozta kék foltok a lábamról.

A zuhanyszűrőről (Coolpex KDF zuhanyszűrő) felszerelése egyszerű volt, a fiam bőre javult, remélem véglegesen.

Boldog ünnepeket kívánok : M.U. Irén”

Judit:

„Férjem már nem tud meglenni a szűrő nélkül, szeret kádban ülve olvasni, néha egy-két órát is eltölt a fürdéssel, és ha nincs a szűrő, akkor bepirosodik a bőre, kiütések jelennek meg a testén. Ha van a szűrő, akkor ez nem történik meg naponta akár órákat is tölthet a vízben. Ebből egyértelmű számunkra, hogy a vízben lévő klór, vagy egyéb anyag okozza a bőrproblémákat. (Megj.: A bőrgyógyász ezt nem hitte el! ) De amióta van a szűrő, azóta nem kell a bőrgyógyász!

Köszönjük! Üdvözlettel: B. Judit”


Éva:

„Kedves Lakatos Attila!

Természetesen megérkezett a POINT zuhanyszűrő betét, köszönjük szépen. Azt kell hogy írjam: ismét bizonyított! Két nap használat után kislányom bőre ismét javult, négy nap használat után teljesen eltűntek a viszkető foltok!
Semmi máson nem változtattunk, nem használunk másik öblítőt, sem mosószert a ruhákhoz, sem másik habfürdőt, csak a szűrőt cseréltük ki!

Köszönettel: H. P. Éva”

 

Tisztelt Kisváros Kft!

Immáron 7 éve használjuk az Önök által forgalmazott víztisztítót és zuhanyszűrőket.

Nekünk a hűtőgép vízadagolójába és jégkocka készítőjébe is be van kötve, így nyáron az italainkba is tiszta jégkocka kerül!

Barátaimnak is ajánlottam, tudtommal többen is fordultak azóta Önökhöz és ők is megelégedéssel használják!

Köszönjük, hogy hozzájárultak családunk egészségéhez!

K. Gergely (XVII. kerület)

 

Kedves Attila!

Nagy elégedettséggel, évek óta használtunk egy  másik cégtől vásárolt vízszűrő berendezést. Most új lakásba elköltöztünk ahol az Önök által beszerelt készüléket „örököltük”.

A szűrőberendezés  ugyanolyan kiváló, mint az előző, a kiszolgálás azonban komfortosabb, gyorsak, olcsóbbak.  Vettünk az új otthonunkba  egy zuhanyszűrőt is amellyel  szintén nagyon elégedettek vagyunk, a télen tapasztalt bőrszárazságunk megszűnt.  Elégedettségünket bizonyítja, hogy a régi készülékünk beüzemelését, melyet  barátainknak adtunk, ajánlásunkra  már Önökkel végeztették el.

Magdi Óbudáról.

 

Kedves Attila!

Már több mint hat éve használom a konyhai víztisztító berendezést és az zuhanyszűrőt. A konyhai víztisztítóból kinyert vizet, minden olyan helyen használom, ahol ivóvíz szükséges. Nevezetesen főzéshez, kávéfőzéshez, szódavízkészítéshez, virágöntözéshez és még a kerékpárom úti kulacsát is ezzel a vízzel töltöm meg. A zuhanyszűrő használata során a tapasztalatom, hogy a szűrt vízzel történő zuhanyozás után nem viszket a bőröm.

A berendezésekről csak jó véleményt mondhatok. Örülök, hogy sikerült szert tennem ezekre az általam is fontosnak tartott eszközökre.

Üdvözlettel:

F. György (XVIII. kerület)

 

Kedves Attila!

Tapasztalataim:

"Katalin, nyomdász, családos (férj, 2 gyermek), Dabas.

Coolpex víztisztító készülékünk van. Sokat használom a vízforralót és

amióta tisztított vizet teszek bele, azóta nem vízkövesedik. Főleg

gyümölcsteákat iszunk és az íze sokkal kellemesebb és a színe

gyönyörűen aranyló. Még élvezetesebb a fogyasztása. A kávét is

tisztított vízzel készítem. Régebben, ha maradt másnapra, akkor inkább

kiöntöttem, mert kellemetlen íze volt. Most viszont ilyet nem érezni,

nyugodtan meg lehet inni, finom.

Természetesen főzéshez is csak tisztított vizet használok, Levesekhez,

tésztafőzéshez stb. minden nagyon finom.

A Kisváros Kft. cégvezetője, Lakatos Attila nem csak kiváló szakember

(vízügyi mérnök), hanem kedves, figyelmes és messzemenőkig segítőkész

ember. Bátran lehet kérdéssel, kéréssel fordulni hozzá, pontos, precíz

választ kapunk. A munkatársai is igyekvőek, készségesek a

megbeszélteket pontosan betartják. Minden élethelyzetre tudnak

megoldást és nem tolakodóak. Rendszeres az információáramlás,

újdonságokról, lehetőségekről, akciókról. Igazán kivételes cég, bátran

tudom ajánlani!

Hálás köszönetem, a lehetőségért, hogy a családommal tiszta vizet ihatunk!

Nagyon sok sikert kívánok munkájukhoz!"

Hozzájárulok, hogy a fenti tapasztalataim a honlapon megjelenjenek.

Nem tudok elég hálás lenni Önnek. Köszönöm ezt a nagyszerű lehetőséget!

Katalin

 

Kedves Attila!

Barátom révén találkoztam először a tiszta vízzel 3 éve… Közösen dolgoztunk és mindig ő hozta a vizet a műhelybe… Napközben azt ittam, nem tűnt fel a különbség, csak akkor, amikor az otthoni csapvizet ittam.

Egy-két hét után az ember nem tudja a csapvizet meginni a tiszta víz után!

Vásároltunk Tőletek egy tisztítót és kaptunk hozzá egy lelkiismeretes, jól felkészült, emberséges csapatot. Azóta fél évenként találkozunk, a rendszer rendben van, az általános karbantartáson kívül gondunk nem volt.

A családban és a baráti körben már majdnem mindenki vásárolt Tőletek, legnagyobb örömömre a gyerekeim óvodájába is került egy tisztító.

A mindennapi logisztika nem egyszerű, hisz mindenki hordja magával a tiszta vizet a munkahelyére (kávéhoz, teához, vagy csak magában), de a szervezetünk/egészségünk megérdemel ennyit.

Nyaralásokra üvegballont szereztünk be, abban visszük magunkkal, amikor elfogy, kénytelenek vagyunk valami más, nagy tisztaságú folyadékra áttérni (részemről általában a sör váltja ki).

Ezúton is gratulálok a munkátokhoz, sikereitekhez. A vállalkozásotok sikerre van ítélve.

Minden jót kívánok Fehérvárcsurgóról.

Üdvözlettel,

Nagy Péter – 3 gyermekes apuka

 

Kedves Attila!

Szabó Attila vagyok debreceni lakos (nős és egy fiú gyermek), munkahely: Magyar Posta Zrt.

R-50ND Háztartási víztisztító készüléket használunk közel 4 éve. Ajánlás alapján választottuk a készüléket.

A minőségével kapcsolatosan leírok egy a közelmúltban megtörtént esetet.

Nemrégiben felkeresett bennünket egy "Lux" ügynök, aki porszívó (levegőtisztító) készülékben utazik.

Az ügynök (miután bemutatta a Lux porszívót) megkérdezte, hogy rendelkezünk-e víztisztítóval?

Természetesen mondtam. Megkért, hogy mutassam meg Neki, és engedjek egy üvegpohárba a rendes csapvízből, és egy másik üvegpohárba a szűrt vízből.

Elővett egy készüléket, mely az ügynök elmondása alapján a víz szennyezettségét méri.

A csapvíz (vezetékes víz) szennyezettsége: 250-et mutatott, majd megnézte a tisztított víz szennyezettséget, mely 20-as értéket adott, ezt kétszer is megnézte, mert elsőre nem akarta elhinni.

Majd következett az elektrolízises bemutató, mely igen csak megint érdekes lett. A csapvíz teljesen elszíneződött, csomós lett. A szűrt vízben keletkeztek itt-ott foltok, de a különbség szemmel látható. Ezt a folyamatot elvégeztük ezt követően egy szénsavmentes ásványvízzel is. A végeredmény: csapvíz szennyezettsége = ásványvíz szennyezettségével.

Ezt követően meg sem próbált rábeszélni a "Lux" víztisztítóra, főleg amikor elmondtam Neki, hogy mennyiért vásároltam, és mennyibe kerül a karbantartási költsége éves szinten az R-50ND Háztartási víztisztító készülék-nek.

A "kísérletről" csatoltam képeket is.

Összefoglalva: nagyon meg vagyunk elégedve a víztisztítóval. Ezt isszuk napi szinten, abból főzünk ételt.

A Kisváros Kft.-vel is elégedettek vagyunk, odafigyelnek az ügyfeleikre, időben szólnak, ha a szűröket cserélni kell, és rendszeresen kapunk tájékoztatásokat akciós termékekről e-mailben.

További szép napot.

 

Üdv!

Attila

Ui: várható az idén R-50ND készülékre akció? Ha igen akkor mikor? Vagy ha több készülék kell, akkor gondolkozhatunk valamilyen kedvezményben?


Sziasztok Kati, Attila!

Néhány sor ajánlás:

A Kisváros Kft-től bő 10 éve vásároltam ozmózis víztisztítót és kiegészítő 20"-os előszűrőket.
A karbantartási anyagok, betétek, membránok mindig rendelkezésre álltak. Annak ellenére, hogy az általam használt víztisztítótípust évek óta nem forgalmazzák.
Minap a 10 éves szűrőház szivárogni kezdett, telefonáltam és legnagyobb megelégedésemre a szükséges alkatrészt 2 órán belül a rendelkezésemre bocsátották a telephelyükön. Tökéletesen tisztában vannak az ügyfelek részére értékesített gépek tulajdonságaival, nagy szakértelemmel teszik a dolgukat legyen szó szervizről, karbantartásról, vagy új telepítésről.

És végül amiért főként Őket ajánlom , hogy nem csak eladni szeretnének, hanem szolgáltatnak a szó igazi értelmében.

Ami ma Magyarországon ritkaság....

Gusztáv , villanyszerelő, nős 2 kislány édesapja.

 

Kedves Attila!


Itt küldök néhány sort a véleményemről:

Egy barátomtól hallottam a tisztított víz hasznosságáról,
előnyeiről. Így jutottam el a Kisváros Kft.-hez.
Nagyon tetszett, hogy alapos felvilágosítást kaptam a dolog
lényegéről, időt, figyelmet fordítottak rám. Igen gyorsan
intézkedtek a tisztító berendezés beüzemeléséről. Azóta nem
iszom ásványvizet. Azt is fontosnak tartom, hogy bármilyen kérdéssel
fordulhatok a Kft-hez, használható tanácsokat, korrekt
válaszokat kapok.
Nem bántam meg, hogy átálltam a tisztított víz fogyasztására!

Katalin, Kisújszállás, nyugdíjas

Üdvözlettel: Katalin

 

Kedves Attila!

Sz. László két gyermekes apa vagyok és remekül működik a víztisztító és a zuhanyszűrő is! Bátran ajánlom ezeket a szűrőket mindenkinek, mert úgy gondolom, hogy az egészség a legfontosabb mindenki számára!! Sok sikert kívánok a Kisváros Kft csapatának és azt, hogy ne hagyják abba!!! Mert nincs ennél jobb!!!! Tisztelettel Sz. László!


Kedves Attila!

A véleményem:

A lakásunkban a vezetés víz rettentően klóros, legalábbis én mindig nagyon érzem a szagát, ezért csak palackozott vizet ittam, egészen addig, míg terhes nem lettem. Akkor az anyukám megajándékozott minket egy víztisztítóval.

Össze sem lehet hasonlítani a tisztított vizet nem hogy a vezetékes vízzel, de még az ásványvizekkel sem. Finom, édes, a teának szebb a színe, jobb az íze. A herbateák a csapvíztől rettentően dudva ízűek, míg ezzel a vízzel kijön az ízük. Ha valahová hosszabb időre elutazunk, és másfajta vizet kell innunk, akkor nagyon-nagyon-nagyon jól esik hazaérve egy nagy pohár víz a tartályunkból.

Nálunk nem gond, ha a házunkban valahol szerelik a vízvezetéket, vagy csőtörés van, a tartályunkban lévő‘ víz kitart, míg el van zárva a víz.

Hét éve isszuk a tisztított vizet, ezalatt jó sok PET palackot kellett volna hazacipelnünk, aztán meg az üres üvegeket elszállítani a szelektív szigethez.

Nem is értem, másoknak miért nincs víztisztítójuk.

 

Üdv

Varga Katalin

Budapest, XIV., férjezett két gyermekkel

 

Gerti

Sok éve használom az RO szűrőt, felsorolni nem könnyű, mennyi pozitív hatása van. Korábban problémám volt azzal, hogy megigyak napi 2-3 pohár víznél többet, sőt kerültem, hogy vizet kelljen innom. A vízszűrő élvezetessé teszi a vízfogyasztást, gyakorlatilag nem probléma a napi 2-3l sem, ha pedig megfázás miatt nagyobb mennyiségű vizet kell bevinnem, az sem jelent problémát, sőt, kifejezetten jól esik. A munkahelyemre is mindig otthonról viszek vizet magammal. Szüleim is isszák az RO vizet, szeretik azóta nagy örömömre Ők is sokkal több vizet fogyasztanak,ami mint tudjuk létfontosságú, idős korban pedig kritikus pont szokott lenni. Gyakran tartok segítő tevékenységem kapcsán összejöveteleket otthonomban, ahol a résztvevők mind nagyon szeretik az RO vizet, általában a magukkal hozott ásványvizes palackok zárva maradnak. Jól eső érzés az is, hogy nem kell szennyeznem a környezetem a műanyag palackok eldobásával. Jó néhány ismerősöm vásárolt azóta Attiláéktól, még senkitől nem hallottam semmilyen panaszt, annál inkább lelkes visszajelzéseket.

Attila igazi mintapéldája a kedves, segítőkész hozzáállásnak, eddig bármiben kértem segítségét, mindenre találtunk mindenki számára megnyugtató megoldást. Azt hiszem a termék minőségén túl ez az egyik kulcsa vállalkozása sikereinek. Mindenkinek jó szívvel ajánlom!

Gerti, Zsámbék

 

Kedves Attila!

Írom a véleményemet alább, de szeretném előtte megkérdezni, hogy nem esedékes-e nálunk a víztisztító csere?

Tanárházaspár 7 éves gyerekkel:

Kisfiam születése után új lakásba költöztünk, és mivel már akkor tudtuk, hogy bőrszárazságra és ekcémára hajlamos az Ő bőre is, egy ismerősünk ajánlására beszereltettük a vízszűrő és a víztisztító berendezést is. A zuhanyozásnál megszűnt a klórszag, a bőrviszketés és elfelejthettük a testápoló használatát is. 7 év használat után, csak ajánlani tudom. A víztisztító készüléknek a konyhában veszem hasznát: azzal a vízzel főzök, és a munkahelyemre is viszek belőle 1,5 l-es palackkal. Ott aztán (és máshol is) mindig gondban vagyok, ha elfogy, és a rosszízű, klóros vizet kell meginnom. A lágy, kellemes ízű víz átformálta az ízlésünket.

A vállalkozásról még azt kell tudni, hogy vezetője (Lakatos Attila) minden ügyfelével személyre szabott, közvetlen, már-már baráti kapcsolatot ápol, mind a megrendelés, tájékoztatás, mind pedig a szervizelés, szűrőcsere kapcsán.  Ritka tapasztalat sajnos ez az életünkben.  Számomra úgy tűnik, hogy a munkatársait is különleges gonddal válogatja meg. Köszönjük szépen.

Anikó, Budaörs

     

Kedves Attila,

Naná hogy megírom, hiszen ha minden szolgáltatás így működne, mint minőség mind emberi értékek alapján, nem itt tartanánk. Nekünk csak ivóvíz szűrőnk van eddig, de teljes mértékben meg vagyunk elégedve, nincs ásványvíz és egyéb innivaló vásárlás, a tisztított vízzel főzünk, isteni íze van, lágy, finom. A csapat kedves, rugalmas, megbízható.

Köszönjük szépen!

Zsanett, Ostoros

Üdv

Zsanett

 

Szívesen leírom!

Andrea Veszprém

Mióta megvan a vízszűrünk, minden palackos vizet rossz ízűnek érzünk. Az otthoni vízből egyszerűen jó inni, nem úgy kell leerőltetni azért, hogy az ember kipipálja a napi ajánlott 2-3 liter vizet, hanem jól esik.

Azóta se a kávéfőzőt se a teafőzőt nem kell vízkőteleníteni, pedig felénk nagyon kemény a víz. A tea sokkal finomabb, nem képződik a tetején az a hártyaszerű valami, amire kihűl.

Az gond, hogy nem létezik olyan üveg, ami minden szempontból praktikus lenne a hordozáshoz. A kapható műanyagban ez is rossz lesz, és nem mosható mosogatógépben,  az üveg nehéz és törik, ez sajnos nem megoldott. Pet palackot meg nem veszünk azóta, úgyhogy erre nem találtam még megoldást.

DA

 

Kedves Attila !

Nagyon köszönöm, hogy küldtél szerelőt,amikor valahol szivárgott a víz a víztisztítónál, azt külön köszönöm, hogy nem az volt az első reakció a szerelő részéről,hogy " bizony itt ki kell cserélni ezt meg azt,x Ft.-ér"hanem megnézte és azt mondta,"ez a csavaros rész valamiért meglazult,most ezt meghúzom egy kicsit,és  és ha mégis szivárog a víz akkor jelezzem" . Nem szivárog.
Kérdeztem mivel tartozom,(kiszállás,idő ,stb) természetesen a válasz "semmivel". Ez a nem mindegy!

Nekem már több éve,megvan a víztisztítóm,és csak jót tudok írni.Amíg aktív dolgozó voltam,bizony Szentendréről Budapestre is vittem a tiszta vizet (vettünk egy 10 literes tartályt a Kisváros Kft.től) amit a gyerekek kocsival bevittek az irodába,Én meg ha már fogytán volt ,minden nap vittem az utánpótlást.

Az anyósom aki 83 éves, ha nálunk van mindig megkérdezi,hogy nálunk miért finomabb a kávé vagy a tea,holott ő is ugyan ezeket a márkákat issza otthon (Békásmegyeren),természetesen a válasz a tiszta vízben van.Utána már Neki is hordtuk a tiszta vizet minden héten.

Nagyon sok pozitív példát tudnék még sorolni,hogy teszteltük az állatokat is,Pl.kutyát,gyíkot és mindegyik a tiszta vizet választotta.

A lényeg,hogy amióta megvan a víztisztítónk,sokkal több vizet iszunk (mert nagyon selymes) Én legalább napi 2-3 litert is megiszok,ha nem vagyok itthon (bárhova megyek Én viszek magammal) és elfogy, akkor az ásványvíz alig csúszik le a torkomon.

Éva (már nyugdíjas)  Szentendréről
előtte bér,tb,ügyintéző

 

Szeretném tapasztalatomat megosztani Önökkel,

8 éve hogy csak szűrt vizet fogyasztunk a családunkban, testileg nagyon jó tapasztalatokról számolhatunk be.

A minőségi vízre való igényem nagyot fejlődött, azóta nem tudok más vizet meginni csak a ozmózis szűrős vizet, ha bárhova utazom viszel magammal vagy ezt keresem más országokban is.

Nagyon elégedett vagyok a vízzel és a készülékkel is.

A cég szakmai és emberi hozzá állása kifogástalan,, igen precízen jelentkeznek, hogy elvégezzék a rendszeres karbantartást.

Tisztelettel: P. A. Budaörs

 

 

Drága Attila!

 

Kis családom életét tettétek teljessé…

Vannak alapértékek minden ember életében – ilyen a föld, a levegő és a víz.

Mikor Lánykám pici volt, allergiás asztmája volt. Minden megtettem annak érdekében, hogy a mikron nagyságrendű porokat elnyelő berendezéseim legyenek – porszívó, légtisztító.

Nagyon kevés vegyszert használok a takarításnál, mert gőzgéppel, vegyszer nélkül takarítok.

Nagyon kevés vegyszert használok a mosáshoz is, ásványokkal, mosódióval dolgozom….

Nem permetezek vegyszerrel – inkább foghagymás-szappanos „permetszert” használok…

Dolgozok egy cégnek, ahol kipróbálhatom az általuk fejlesztett nanoezüst tartalmú tisztítószert….

… és szerencsére megismertelek Benneteket – így a tisztított vízzel – teljessé vált az az alap – amit magunk körül meg tudtam teremteni.

Megnyugtató, hogy nem kell emlékeznem, hogy mikor jön a következő szerviz, mer figyeltek erre. Sőt még arra is, hogy mikor elköltözött a Lányom akkor kicsit kitoltuk a cseréket…

Jó, hogy időnként más-más ajánlatotok is van (paprika, szappan…).

Imádlak Benneteket és azt, amit és ahogy művelitek ezt a szakmát.

…. és Köszönöm

Varga Katalin

 

Kedves Attila!

A tisztítóval elégedettek vagyunk.
Családunk vízigényét kielégíti.
A zuhanyszűrő használata óta megszűnt feleségem bőr viszketése.

Köszönettel:

Zoltán

 

Kedves Attila!

Nagyon szívesen megírom a véleményem és tapasztalatom a tisztított vízzel kapcsolatban. Nálunk kb.10 éve használatos a fordított ozmózison alapuló víztisztító berendezés. Csak jókat tudok írni róla, főleg amióta a férjemmel együtt itthon vagyunk, csak ezzel a vízzel főzök és csak ezt használjuk ivásra is, de a gyümölcsöket is ezzel mosom le.  A legjobban a tea készítésénél látszik a különbség, ugyanis a csapvízzel készült tea felszínén  egy hártya képződik, szemben a tisztított vízzel készült esetében. Ami nem látszik, az a tudat, hogy nem isszuk meg azt a temérdek kemikáliát és szennyeződést, amit a nagyüzemi víztisztító berendezések nem képesek kiszűrni. Sajnálatos módon a berendezést nem Önöktől vásároltuk, mivel akkor még nem is tudtunk a létezésükről, de a lányomnak már sikerült a miénk töredékéből Önöktől hozzájutni. A zuhanyszűrő akkor vált fontossá, amikor a kisunokánk megszületett, aki órákig képes mellig érő vízben pancsolni, a bőre mégsem szárad ki.

Ami a szervízelést illeti, nagyon elégedettek vagyunk, a pontos és korrekt ügyintézés miatt, ami nemcsak a rutinos munkavégzésben nyilvánul meg, hanem a készséges, kedves hozzáállásban is, ami egyáltalán nem megszokott jelenség.  

Üdvözlettel:

Éva és János; Buda

 

 

Üdvözlöm Attila!

A mi kapcsolatunk véletlen kezdődött, mert akitől vettük a víztisztítót (méreg drágán), már nem vette fel a telefont, mikor szervizelni kellett volna a készüléket. A Kisváros Kft-re rátaláltam és immár 7 éve járnak rendszeresen fél évente le Kaposvárra. Szeretem, hogy ajánlanak új termékeket is, így mi is használjuk a zuhanyszűrőt , ami hajunknak és bőrünknek egyaránt hasznos. Vízlágyítót is használunk nem tudom, hogy ez miatt vagy a víztisztító miatt, de a fogorvos is megdicsérte a fogunkat, hogy nekünk miért nincs fogkövünk, mint más embereknek . Azt mondta "talán más a főztöm". Akkor elgondolkodtam, szerintem a víz miatt, mivel mindenevők vagyunk. Most épülő telephelyünkre is szándékozunk víztisztítót szereltetni, hogy egész nap ilyen vizet tudjunk inni, sőt ügyfeleinket is ezzel fogjuk megkínálni. Ásványvizet már 7 éve nem iszunk és nagyon jó volt megszabadulni a sok karton cipelésétől.

Jó az is, hogy nem nekem kell nyilvántartani a szervizelés időpontját. A szervizes kolléga is nagyon udvarias rendes fiatalember.

Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a rendszert, főleg a fogorvosos sztori után.

Köszönettel: Ildikó Kaposvárról (vállalkozó)

 

Kedves Attila!

Nagyon szívesen dicsérlek benneteket.

Éva vagyok Villányból a bor városából. Borkészítéssel foglalkozunk így tudjuk,elengedhetetlen,hogy kiváló minőségű italokat fogyasszunk és ez nem csak a borra vonatkozik,hanem az ivóvízre is.

Nekünk közel három éve van víztisztító készülékünk. Amíg nem volt, kartonszámra cipeltük haza a műanyagflakonos ásványvizet az üzletekből. Sokkal egészségesebb így,hogy nem érintkezik műanyaggal. Kiszűri a káros anyagokat.

A karbantartásra nincs gondunk, félévente jönnek a nagyon barátságos szakemberek szűrőt cserélni.

Csak pozitív élményünk van a készülékkel kapcolatban.

Üdv:Éva

 

Kedves Attila!

Már az első néhány pohár tiszta víz elfogyasztása után éreztük, hogy ez bizony MÁS, mint amit eddig megszoktunk. Talán még az is igaz, hogy íztelennek éreztük. De csak pár nap kellett hozzá, hogy rájöjjünk, ez a víz igazi íze, ami tulajdonképpen nem is íztelen, csak eddig el volt nyomva.

Azóta nem kell szó szerint "magunkba diktálni" a napi ajánlott vízmennyiséget, mert tudjuk,hogy iszunk (és mit nem!). Gyermekeinken is azt vettem észre, hogy nem fanyalognak, ha egy pohár tiszta víz kerül az asztalra az ebéd mellé, valamilyen üdítőital helyett, ami nem kis fegyvertény, tudván, hogy a TISZTA vizet nem reklámozzák évente milliós költségvetésből...

Minden olyan vízvételezéskor, amely elfogyasztásra kerül, ezt a vizet használjuk, főzéshez, kávéhoz, teához.. 

Köszönhetően a pontos előzetes felmérésnek, a kivitelezés gyors és szakszerű volt, sőt, a szolgáltatás "utógondozása" is elnyerte tetszésemet.

Munkájukat ezúton is köszönöm, és jó szívvel ajánlom..

Tisztelettel,

Décsei Attila


Kedves Attila!

Keresztnév: Sanyi
Település: Biatorbágy

A víztisztító kiválóan működik. Amióta ezt a tisztított vizet iszom, nincs is kedvem sima
csapvizet inni. Nem csak azért, mert sokkal lágyabb és finomabb, hanem a tudat
miatt is, hogy teljesen tiszta vizet ihatok. Van egy másfél literes vizes palackom, amit
kifejezetten arra a célra rendszeresítettem, hogy ha bárhova is megyek, azt mindig
vigyem magammal. Nem indulok el sehova anélkül, hogy ne vinném a tisztított vizet
magammal.

Üdvözlettel:

Nagy Sándor

 

Kedves Attila!

Misi vagyok Debrecenből.

Azok közé tartozom, akik már régóta ismerik, használják és áldják az ivóvízszűrővel készített vizet.

A víztisztítómat 2007-ben más cégtől vásároltam, úgy, hogy van elég tapasztalatom. Meglepő talán, de nem a megtérülés, hanem a tiszta víz motivált a készülék megvásárlásakor. Előttem már sokan leírták milyen is  ez a tiszta víz, de ez mind kevés ahhoz képest, amikor az ember megkóstolja és érzi igazán a különbséget a csapvízzel szemben. Egy ízben egy nem várt ismeretlen meghibásodás keletkezett, Attilát kerestem fel, és ő és a csapata szinte azonnal és korrekten kisegített a bajból. A szervízelő kolléga mind szakmai munkája mind emberi hozzáállása  meggyőzött arról, hogy ezek után a Kisváros Kft.-re bízom az időszakos karbantartásokat. Hamarosam újra várom a szervízet és megfogadva javaslatukat megrendelem  mind a víztisztítóhoz a biokerámia egységet mind a zuhanyszűrőt is. Munkátokhoz sok sikert "mókát és mulatságot" kívánok, mindenki másnak pedig jóízű egészséget.

Üdv: Misi

 

Kedves Attila !

Gyula vagyok és Budapest melletti településen egy kertes házban lakunk. Ezt azért mondom, mert így sok a tárolóhely pl. a fiam tetőtéri szobájában.

A fordított ozmózisról már régóta tudtam, de megvásárlására akkor került sor, amikor a fiam szobájának oldalsó tárolórészéből a 150. üres palackot szedtem ki (idegességemben számoltam és itt hagytam abba)

Itt kezdtem el gondolkodni a víztisztító megtérülésén.. és hosszas keresés után találtam rá a KISVÁROS Kft-re ás Lakatos Attilára mint „ leg-re” ( érték ár arány).

Mint már mondtam ismertem ezt a tisztító rendszert, de más ismerni és más inni.... Nagy te kedvelő

vagyok és amióta ezzel készítem a teát más az íze jobb az íze. Nem csak a teának de az összes ezzel készített ételnek!

Most már vagy hat éve vagyunk meggyőződéses R.O. víz ivók és Kisváros ügyfelek.

Már csak azért is mert ez nem csak az egészségünket de a kényelmünket is szolgálja.

Szólnak, ha a víztisztító betétek cserére szorulnak és egyeztetett időpontban ki is cserélik, tisztaságot és rendet hagyva maguk után.

Attila jelmondatát idézve : Móka mulatság!

És köszönet kedves Attila.

 

 

Kedves Attila!

Szívesen küldök referenciaként felhasználható levelet, amely az alábbi:

Több mint 3 éve használjuk a víztisztítót feleségemmel, s nagyon elégedettek vagyunk vele. Minden nap ezt a vizet hordjuk magunkkal, s isszuk naponta. A teákon s a leveseken is jól látszódik a különbség a szűretlen vízhez képest, jobban kijönnek az ízek. De minden ételt tisztított vízben főzünk. Szeretjük, mert jobb a víz íze, s környezetbarátabb, mint ásványvizes palackokat vásárolni, valamint jóval olcsóbb is. A karbantartás félévente simán lezajlik, gyors, pontos munkát végeznek a karbantartók, semmilyen problémánk nem volt a rendszerrel sem. 

István, Budapest XIII. kerület

 

 

Kedves Attila!
Eszter vagyok Gödöllőről és gyógyszerkiadó szakasszisztensként dolgozom. Naponta foglalkozom beteg emberekkel, ezért különösen fontos nekem az egészség. Régóta rendelkezünk víztisztítóval és zuhanyszűrőkkel is.
A családom csak tisztított vizet iszik, használjuk főzéshez is és 3 éves kisfiamnak a teát születése óta csak tisztított vízzel készítem. Szerencsére a kisfiam nagyon ritkán beteg, ebben sokat segít az egészséges, tiszta ivóvíz is.
Nagyon fontos még, hogy a karbantartás időpontját nem kell fejben tartanunk, mindig előre egyeztetnek időpontot, mikor esedékes a következő szűrőcsere.
Köszönettel: Eszter

 

 

Szervusztok!

Három-négy éve használjuk már a fordított ozmózis rendszerű szűrőt, valamint a csap- és zuhanyszűrőt is. Amit kis idővel a szűrt víz fogyasztása után tapasztaltam, az a víz ízének jóval részletesebb érzékelése volt. Egyéb - nem ilyen szinten szűrt - viz esetén jóval több mellékízt éreztem. Egyúttal nagyon jó érzés, hogy tudjuk, mennyivel jobban támogatja szervezetünket ennek a tiszta víznek a fogyasztása.

A zuhany és csapszűrők esetében én azt vettem észre magamon, hogy eltűntek a bőrömről az apró kiütések, pattanások, amik az alkalmankénti túlzásba vitt étel-ital fogyasztása okozott. Ezt ma is észrevenni alkalomadtán, de jóval kevésbé látszik meg a bőrömön, mint azelőtt. Feleségem pedig nem, vagy csak minimális szinten használ testápoló krémet mióta a zuhanyszűrőt használjuk. 

Összességében minden termékükkel maximálisan meg vagyunk elégedve, de ami a termékek hasznosságán felül a legjobb az a Kisváros Kft. szakembereinek segítőkészsége, rugalmassága és szakértelme, így én minden ismerősömnek szívesen szoktam ajánlani őket!

Üdvözlettel:

Szikra Csaba

Dunavarsány

 

Kedves Attila!

2011. augusztusa óta használom az R-5OND típusú víztisztítót és a POINT zuhanyszűrőt teljes megelégedettséggel.
Vendégeim meg szokták jegyezni, hogy milyen jó ízű a víz! ( mi már megszoktuk :)

Örülök, hogy rendszeresen jelzik, ha elérkezett a szűrőcsere ideje. 

A cserét lebonyolító munkatársuk udvarias, gyors, precíz és tisztán dolgozik.

Kívánom, hogy minél többen ismerjék meg termékeiket!

 

Kedves Attila,

Nagyon szívesen adok referenciát írásban is nektek. Az ismerősi körben Titeket szoktalak ajánlani. :)

Gábor, Hajdúszoboszló, gázipari alkalmozott.

Egy ismerős ajánlotta nekem a Kisváros Kft-t víztisztó berendezésekkel kapcsolatosan. Hálás vagyok érte neki, mivel egy nagyon precíz, pontos, kedves emberekből álló cégtől tudtam beszerezni, beszereltetni és üzemeltetni a fordított ozmozisos víztisztítót ráadásul elérhető áron.

Attila mindig nagyon kedves és kellő tájékoztatást ad a beredezés biztonságos üzemeltetéséről és egyeztet a szűrőcsere időpontjával kapcsolatosan, ahogyan Gábor is pontosan és precízen elvégzi az időnkénti szűrő cserét és a rendszer tisztítását.

Szerintem a legjobb céget választottam, ( van tapasztalatom más cég kapcsolatosan) és ha víztisztító berendezés vásárlása előtt állnék, akkor is a Kisváros céget választanám.

Negatív tapasztalatom nem volt, és nem is lesz :)

Minden jót mindenkinek!

Üdv:

Gábor

 

 

Kedves Attila!

Küldöm a véleményt, amit a weboldalon is meg lehet jeleníteni:

Teljes mértékben meg vagyok elégedve a szűrővel és a munkatársakkal, ügyintézéssel. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Balázs, Győr, házas, Informatikus.


Tisztelt Lakatos Úr!

A természetgyógyász ismerősöm által ismertem meg az Ön által forgalmazott víztisztító készüléket.

Nagyon kellemes jó ízű  tiszta vizet nem csak fogyasztjuk, hanem ételeinkhez is ezt használjuk.

Az ételek és a kávé tea  ízei is igazán élvezhetőek lettek. A gép szerviz hálózata karbantartása  jól

szervezett, precíz. Munkadíjuk az alkatrész árak és a kiszállási költségük is évek óta nem emelkedet.   

A fél évenkénti karbantartás biztosítja a mindenkor kiváló minőségű ivóvizet  kedvező költségek

mellett. A zuhanyszűrő használata megvédi bőrünket a klór és egyéb káros anyagok hatásaitól,

bőrszárazság, viszketés  stb. mindenkinek csak ajánlani tudom. A víztisztító berendezés és a

zuhanyszűrő használatával nem csak az életkor az élet minősége is jelentősen megváltoztatható.

 

       Üdvözlettel:

                                  Cseresnyés László

                                  /Bt. üzletvezető/

                                        Debrecen

 

Katalin Budapest 13. kerület

Kedves Attila!

Szívesen írok arról milyen jó és hasznos a szűrt víz használata:

Jobb ízű a reggeli kávé, tea étel amióta ezt használjuk / közel másfél éve /.

Mivel a házunkban nincs lift és a harmadik emeleten lakunk szegény páromnak karton számra kellett felcipelnie az ásványvizet. A víztisztító beszereltetésével ettől is megszabadult, nem beszélve az "íz" különbségről.

Fürdés is kellemesebb a zuhanyszűrő beiktatása óta.

Üdvözlettel: Katalin


B. Mónika, Viktória  anyukája, Budapest, XX. kerület, vérbeli kereskedő, élelmiszer boltban dolgozik.

Egyszer csak eljött az a pillanat, amikor abszolút megelégeltem a pesterzsébeti víz minőségnek nem nevezhető állagát.

Két dolog volt, ami döntésre kényszerített.

Az egyik, hogy elegem lett abból, hogy reggelente hipó szagú vízben zuhanyozzak (sajnos-szerencsére nagyon érzékeny az orrom), a másik, hogy a vízforralót gyakorlatilag két naponta(!) lehetett volna vízkőteleníteni. Amit nyilván nem tettem meg, csak mondjuk kéthetente, amikor már egy masszív fehér-szürke réteg lepte be a vízforralóm alját. Utáltam.

Az igazat megvallva, döntésemtől számított 1 héten belül meg is volt a szűrőberendezés,  mert szerencsére a megfelelő embertől (történetesen az öcsém az) érdeklődtem, hogy tud-e, ismer-e valamilyen vízszűrőt, mert nagyon szeretnék egyet, de nem akarok fél millió forintot fizetni érte. Éppen tudott, mert éppen nekik is volt/van, és nagyon szívesen ajánlotta.

Hozzá kell tennem, hogy néha már kicsit fárasztó, hogy minden beszerzendő termék esetén a kínálat és a lehetőség olyan széles skálájával kell szembe nézni, és bízni abban, hogy a legjobb döntést hozzuk, hogy kifejezetten örültem, hogy nem kell órák hosszat a neten bogarásznom, árak, minőség, vélemény, fórumok, stb. tekintetében, hanem egyszerűen bízhatok az öcsém tapasztalatában, és ráadásul az általam ismert vízszűrő ár töredékért hozzá is juthatok. Nagyon boldogság volt, mondhatom.J

Azóta eltelt 27 hónap.

 Miért is jó a szűrt víz? Ez nem lehet kérdés. Nem szabadna olyan vizet inni, mint amilyen nálunk a csapból folyik, komolyan hiszem,

Ezt a vizet viszem a boltba is, a kávéfőző gépbe, mert sokkal jobb íze van a kávénak, és nem teszi tönkre az alkatrészeket a vízkő.

 A lányom imádja, hogy ezzel a vízzel öntözzük a növényeket, oda szokta tolni a konyhai széket, rááll, és így tölti tele a nagy kancsót anyának, aztán a kicsit magának. A növényeink meghálálják.

Az, hogy ezzel a vízzel főzünk,  már meg sem említem, mert evidens. Csak a mosogatáshoz használok csapvizet.

A zuhanyszűrő zseniális találmány, főleg ez a mostani újabb változat. Nekem kifejezetten tetszik, hogy átlátszó anyagból készült a szűrő, és lehet látni benne az anyagokat, és azt is, amikor már érdemes kicserélni.

Ajánlom szeretettel és felelősséggel,  nem csak magát a terméket, hanem leginkább a céget ÉS a terméket együtt.

Számomra ma már nem mindegy az a mód, ahogyan a termék eljut hozzám, nem mindegy az a mód, hogyan bánnak velem, tartják-e a szavukat, úgy van-e minden, ahogy megbeszéltük, mennyire rugalmasak, mennyire pontosak, és az sem mindegy, hogyan bánnak velem a vásárlás után. Ja, az ára sem mindegy… J

 

Szia Attila!

Tiszta szívemből ajánlom én is mindenkinek, aki csak egy kicsit is törődik az egészségével! A véleményem a következő:

Zsó, Bp IV. Fizetetlen betegszabadság!

Végre megtaláltam a szép bőr természetes csodaszerét! A tisztított víz és a zuhanyszűrő együttesen puha, bársonyossá varázsolta a bőröm, nem száraz, nincsenek rajta viszkető piros foltok!

A kiskutyáim csak tisztított vizet isznak, a szobanövényeim is csak ezzel öntözöm, a szoba olyan, mint a buja őserdő!

Csak köszönni tudom, és mindenkinek ajánlom!

 

Szia Attila!

Vélemény a víztisztítóról, a tiszta vízről:

Egy négytagú család minden tagja rendelkezik már RO víztisztítóval, úgy, hogy az elmúlt 4 év során mindenki belátta, hogy nem tudnak meglenni e víz nélkül. Azóta nem isznak, vásárolnak ásványvizet, e vízzel főz minden család, anyagilag is sokkal jobban járnak. Ugyancsak mindenki rendelkezik zuhanyszűrővel is. Példás a cég vevőkövetése, szakmai tanácsadó munkája is.

László - üzemmérnök, Abony

 

Kedves Attila!

A vízszűrővel és a zuhanyszűrővel kapcsolatban csak pozitívan tudok nyilatkozni. Rengeteg cikket olvastam a vezetékes víz káros hatásairól, de az ára miatt nem tudtam megvásárolni. Igazából akkor vált fontossá, amikor megszületett a kislányom. Sokáig a "babavizet"voltam kénytelen venni, de utólag azt is megtudtam, ez a megoldás sem tökéletes. Amikor Önöktől kaptam egy kedvező ajánlatot a vízszűrő megvételére, akkor határoztam el, hogy mindenképpen megszerzem. Azóta is csak ezt a vizet isszuk. Ezután következett a zuhanyszűrő is, ami főleg a kislányom miatt vált fontossá, mivel szeret sokáig pancsolni, így a bőrét nem kell kenegetni sem. Amikor leszereltük, kb 6 hónap után a szűrőt, megdöbbentem mi volt benne, ami az un. jó minőségű csapvízben is minden bizonnyal benne van.

Arról már nem is beszélve, hogy nem nekem kell a szűrőcsere időpontját fejben tartani.

Üdvözlettel:

Szabó Éva /gyes-en lévő kismama a XII.-ik kerületből/

 

Kedves Attila,

Elnézését kérem a "nagyon megkésett" levelemért. Eléggé el voltam, havazva az utóbbi időszakban.

Szeretném megköszönni rugalmasságukat és hogy ily módon törődnek vásárlóikkal. A víztisztítóval meg vagyunk elégedve, minden nap fogyasszuk a vizet, amit kinyerünk általa.

Köszönettel és Minden Jót kívánva:

D. Zsuzsanna


POINT csapszűrő     KDF zuhanyszűrő     POINT zuhanyszűrő     Mobil víztartály     Fordított ozmózis viztisztítók    
Víztisztító berendezések, eszközök