Kedves Ügyfeleink!

Szeretnénk néhány gondolatot megosztani az egészséggel, a tiszta vízzel és a víztisztítóval kapcsolatban.

Életmód változtatás kéne! Azzal, hogy azt modjuk, tavaszi méregtelenítő kúrát tartunk, azt is kimondjuk, hogy tele vagyunk méreggel. Nem lenne jobb, ha nem is lennénk tele? Tartsunk minden reggel egy kis méregtelenítést!

Az egyik kedves Ügyfelünk elment egy méregtelenítő kúrára és eltanácsolták. Nem volt benne méreg. Én el sem megyek, mert tudom, hogy nincs bennem :-)

Reggelente érdemes jó sok (minimum 1 liter!) folyadékot meginni. Én vegyesen szoktam tiszta ozmózisvizet, citromos ozmózisvizet, vagy  híg zöldteát inni éhgyomorra! Rostok is szükségesek a méregtelenítéshez, így egy kis almát, diót is ehetünk, de szerintem inkább csak az első fél liter után. Ezáltal mindennap méregtelenítjük a szervezetünket! Ne várjuk meg, hogy felhalmozódjanak bennünk a mérgek és aztán egy nagy méregtelenítéssel kelljen kiűznünk magunkból! Nagyon fontos a növényi olajakban lévő Omega 6 és a halakban lévő Omega 3 aránya! Ha valaki nem eszik halat, akkor vagy szedjen halolaj kapszulát, vagy ne egyen sok növényi olajat! Az összes fogyókúra is csak stresszt és szenvedést okoz. Sose fogyókúrázzunk, inkább ne együnk sokat esténként! Főleg kenyeret, krumplit, rizst, tejterméket és édességet ne! Akinek nincs ideje, az tornázzon tévénézés közben, bár szerintem a reggeli torna jobban esik!

Mivel a táplálékunkban nincs már elegendő vitamin, ásvány, nyomelem, szükséges valamilyen táplálék kiegészítő bejuttatása. Erre nekünk a legjobban a Vemma vált be, mivel a tiszta vízzel kell felengedni mintha szörpöt csinálnánk. Jó az íze, és az összes szükséges vitamin, ásvány és nyomelem benne van. Ezen kívül már csak halolaj kapszulát kell szedni, annak, aki nem eszik halat. Sajnos ha csak egy nyomelem is hiányzik a szervezetünkből, azonnali szívhalált okozhat.

2 pohár víz rögtön felébredés után segíti a belső szervek működését.

1 pohár víz étkezés előtt 30 perccel elősegíti az emésztést.

1 pohár víz fürdés előtt lecsökkenti a vérnyomást.

1 pohár víz lefekvés előtt megelőzi az agyvérzést és az alvás közben gyakran előforduló szívrohamot.

                    hibiszkusz       tiszta víz             csapvíz

  www.kisvaros.hu

Sok ügyfelünk egyáltalán nem fizet a karbantartásért, mert ajánlanak nekünk Ügyfeleket és ezért 5% ajánlói jutalom jár. Teakísérlet!

A teakísérletet érdemes megmutatni a barátoknak! A fotót lásd előző lap!

Hibiszkuszos csipkebogyó teát érdemes használni, mert ennek egyértelmű, hogy milyen színének és ízének kell lenni!

(citromos, savanykás; rengeteg C-vitamin van benne, ezért ha valaki csipkebogyó teát készít, kézmeleg vízben célszerű áztatni jó sokáig!)

A kísérlet során 1-1 átlátszó pohárba kell tenni kb. 50 fokosra felmelegített (hogy most gyorsabban lezajlódjon az oldódás, mint a 35 fokos víznél!) csapvizet, illetve ozmózis vizet.

A filtereket csak a felszínre kell belógatni és nézni az oldódás folyamatát.

Ha ezt megnéztük, érdemes megrázogatni a filtereket, hogy minél több íz kioldódjon. Ekkor közelíteni fog a két tea színe egymáshoz!

Ezután először a csapvizeset célszerű megkóstolni, majd a tisztavizeset, és végül megint a csapvizeset. Nagy eséllyel ilyenkor már kiköpi az ember a csapvizeset! Érdemes azt is megnézni, hogy a két tea mennyi idő alatt zavarosodik be és romlik meg. Persze amikbe már belekóstoltunk, azok gyorsabban, hiszen a szánkból belekerül egy csomó baci.

Ezen kívül kiváló kísérlet a cukor vagy só kísérlet

Itt azonos mennyiségű csap, illetve ozmózisvízben oldunk fel azonos mennyiségű sót vagy cukrot. Megkóstolva érzékelhető, hogy ugyan azon íz eléréséhez, jóval kevesebb sót, illetve cukrot kell majd használnunk!

Annak, akinek nem ízlik egyelőre az ozmózis víz:

Az ozmózis vizet, akinek valamilyen egészségügyi gondja van, általában rossz ízűnek (keserűnek) érzi. Leginkább az, akinek a veséjével, epéjével van gond!

Ez ilyen embernek sajnos rossz a szájíze.  A tiszta víz kioldja a rossz ízt a szájból és ezáltal jobban érzi az ízeket és visszaérzi a saját keserű szájízét! Egy másnapos embernek sem szokott ízleni a tiszta víz!

Megjegyzés: ha megeszik valaki egy almát, utána már nem lesz kesernyés a víz!

Általában a keserű íz 3-4 hónap alatt elmúlik a méregtelenítési folyamat miatt!

Az igaz, hogy célszerű lenne felkeléstől a reggeli elfogyasztása előtt 20 percig, meginni minimum 1 liter sima vizet, citromos vizet, citromos, extra szűz olívaolajos vizet (az olívaolajt külön is ihatjuk, így nem lesz csúnya a pohár!), zöldteát felvizezve stb. Minden reggel érdemes így kezdeni a napot!

Aki keveset használja a víztisztítót, javasoljuk, hogy használja többet (pl. virágöntözés, mosogatás utáni leöblítés, arcmosás stb.), mert a víztisztítók nem szeretik a pangó vizet!

Ha valaki mégis keveset használja (napi 3-4 liter alatt!), akkor legalább hetente egyszer engedje le teljesen a tartályt (amíg az egészen vékony 1-3 milliméter vastag vízsugár nem jelenik meg.)

www.kisvaros.hu

Gondolatok, tippek az egészégről és a fogyásról

A kúráknak az a lényege, hogy egyszer végük van és folytatódik minden elölről, majd egy újabb kúra kell, hogy következzen! Ez nem jó! A véleményünk szerint célravezető megoldás főbb lépései:

 1. Venni kell egy R-50ND víztisztítót, akár kamatmentes részletre lásd:

http://www.kisvaros.hu/haztartasi_ro

 1. Nem szabad fehér lisztet használni, kizárólag teljes kiőrlésű, vagy tönköly cuccokat, de van aki szerint semmilyen gabonára nincs szükségünk, nem kell a tészta a krumpli sem, tehát célszerű mindenképpen csökkenteni ezek fogyasztását.
 2. El kell felejteni a répacukrot, tortákat stb.
 3. A húsfogyasztást csökkenteni kell, ami marad, az is lehetőleg hal és vad legyen, nem feldolgozott formában, tehát lássuk, hogy valóban hús. Pl. a párizsi nem jó! (Lehetőleg a hal ne bolti és semmiképpen nem agyonhorgászott horgásztavakról származzon. Az agyonhorgászott tavakba elképesztő mennyiségű tartósított, színezett édes port, etető anyagokat dobnak be a felelőtlen horgászok. Az ilyen hal húsa mérgező és értéktelen.) Ha valaki semmilyen formában nem tudja megenni a halat, mindenképpen kell szednie halolaj kapszulát!
 4. Nem szabad keményítős dolgokat enni a húshoz! (pl. a legrosszabb hús + sült krumpli, vagy rizs, vagy tészta)
 5. Mindig legyen a konyhapulton olajos mag (a legjobb a dió!).
 6. Mindig legyen a konyhapulton egy üveg extra szűz olívaolaj, de más olajok is jók pl. repce, szezámmag, tökmag stb. Azért a növényi olajokkal vigyázni kell, mert ha nem ellensúlyozzuk a rengeteg Omega 6-ot Omega 3-al, akkor baj lesz. Jól beépülő Omega 3 a halakban van és a halolaj kapszulákban.
 7. Reggel még étkezés előtt igyunk jó sok vizet, citromos vizet, tisztavízzel felhígított zöldteát, extra szűz olívaolajt, és ha lehet tornázzunk! Az utolsó ivás után az étkezésig várjunk kb. 10 percet!
 8. Együnk reggel bőségesen!
 9. Nap közben is csipegethetünk, de ha elég későn reggelizünk elég 2 óra felé ebédelni valami könnyedebbet.
 10. Vacsizni ne üljünk le, vagy csak egész könnyűt együnk, esetleg csipegessünk valamit!
 11. Ha máskor nincs lehetőség tornázzunk TV-nézés közben!
 12. Járjunk túrázni!
 13. A tornáknál az is fontos, hogy jól meg is izzadjunk!
 14. Próbáljunk meg mindent mérsékletesen csinálni, kivéve a folyadékbevitelt és a szexet :-)
 15. Minden falatot minimum 50-szer rágjunk meg, a magvakat teljesen őröljük meg a fogainkkal!
 16. Dohányzás, füstös helyen való tartózkodás nagyon nem jó!
 17. Tejre, tejtermékekre nincs szükség, kimondottan káros, módjával azért lehet ilyet is fogyasztani, a sajt még elmegy, de a kockasajtfélék a legkárosabbak!
 18. Sok nyers zöldség a jó!

Hát ezt jó összedobtam, pont a 20.pont hiányzik, pedig azaz egyik legfontosabb: Szeressük magunkat és akkor képesek leszünk másokat is szeretni, és akkor Ők is szeretni fognak minket, pedig mindannyian egészen mások vagyunk.

Egy kutatás a fonalférgektől a rágcsálókon át, a majmokig bebizonyította, hogy ha egy jószág felnőtt korától 30%-kal kevesebb kalóriát visz be, a tápanyag mennyiséget megtartva (tehát nem eszik feleslegesen kalóriában gazdag, de értéktelen, üres, hasznos nyomelemek, ásványok, vitaminok nélküli ételeket), akkor 30%-kal tovább él, egészségben. Vélhetően ez az emberre is igaz!

Móka-Mulatság!

Üdvözlettel:

Lakatos Attila - Vízügyi mérnök


POINT csapszűrő     KDF zuhanyszűrő     POINT zuhanyszűrő     Mobil víztartály     Fordított ozmózis viztisztítók    
Víztisztító berendezések, eszközök