Információk a kedvezményes karbantartásról - Megrendelés

 

A Kisváros Kft. technikusai által elvégzett karbantartás a következőket jelenti (ez egyébként az ÁNTSZ általános háztartási RO rendszerekre vonatkozó előírása is a víztisztító használatától függetlenül!) Megj.: Nagyon sok víztisztítót forgalmazó cégnek negyedéves karbantartást, és UV lámpa használatot írt elő az ÁNTSZ (ahol nincs baktériumok elleni védelemmel ellátott utószűrő, ott az UV lámpa használata kötelező!), érdemes kikérni az engedélyeket! Általános elv még, hogy a víztisztítókat kizárólag szakember telepítheti és tarthatja karban, és a szűrőcseréken kívül a fertőtlenítést, a teljes átvizsgálást és a vízminőség ellenőrzését is el kell végezni.

Félévente: Kiszállás+munka+teljes átvizsgálás+vízminőség ellenőrzés+ha szükséges: tömítések, csatlakozók, szivárgás őr tampon, csövek cseréje összesen: 6.000 Ft (bárhol Magyarországon, bár itt jegyzendő meg: amennyiben először megyünk valahová (tehát nem mi szereltük be a készüléket) és nem tudjuk beilleszteni egyik útvonaltervünkbe sem a címet, külön adunk árajánlatot), dupla fertőtlenítés ezüst-kolloiddal és hidrogén-peroxiddal /H2O2/ - 1.675 Ft, valamint 4 darab szűrőegység (5 mikronos előszűrő, aktívszén előszűrő (5% ezüstözött aktívszénnel és 5% KDF-fel), 1 mikronos előszűrő, aktívszén utószűrő (5% ezüstözött aktívszénnel és 5% KDF-fel) cseréje - 9.125 Ft), összesen: 16.800 Ft

2 évente ezeken felül az ozmózis membrán (plusz 10.000 Ft) cseréje.

A karbantartást technikusaink végzik, előre egyeztetett pontos időpontban, tehát nem kell pl. egész délelőtt várni! Itt szeretnénk megjegyezni, hogy kollégáink kisgyermekes szülők, így a késő délutáni, esti órákban számukra is biztosítanunk kell, hogy a családjukkal lehessenek, kipihenhessék magukat. Kérjük kedves Ügyfeleinket, hogy ha nincs napközbeni időpont, akkor a reggeli, akár kora reggeli órákat biztosítsák a részünkre, köszönjük szépen.

A karbantartási időpontok szervezését erről a három telefonszámról intézzük (06-20/4141866, 06-20/4700594, 06-20/4708978), jó lenne ha elmentenék, és ha látják, hogy mi telefonálunk, akkor kérjük szépen, hogy ha lehetséges, vegyék fel a telefont, köszönjük ezt is.

A fentiek a kedvezményes karbantartási árak, ami havi 3.200 Ft-ra jön ki.

Így karbantartási oldalról napi 110 Ft-ba kerül 3 liter, vagy akár 20 liter tiszta víz a háztartásnak. Ehhez még hozzá kell számítani az öblítővíz (ezzel mossa le az ozmózis membránról a szennyeződéseket a készülék) árát, ami 10 liter napi elhasznált tiszta vizenként kb. 20 Ft-os költséget jelent, tehát összegezve: 5 liter tiszta víz 120 Ft-ba, 10 liter tiszta víz 130 Ft-ba, 20 liter tiszta víz 150 Ft-ba kerül összesen.

Megj.: Sokaknak van energetizáló egység is a víztisztítón, ami évi 6.000 Ft-ba kerül, náluk a napi költség 16 Ft-tal több!

Biokerámia egység

A szűrőcserék árát ki lehet kamatmentes részletben is fizetni, valamint a fizetendő összeget nagymértékben csökkentheti, ha valaki ajánl Ügyfeleket, Lásd:

Ajánlói rendszer

 

A palackba zárt vizek mennyibe kerülnek? Környezetkárosító a palackok előállítása? Megkérdőjelezhető a palackba zárt vizek minősége?

A fentiekből látszik, hogy a fordított ozmózis víztisztító rendkívül olcsó és környezetbarát! A szűrés hatásfoka: 95-99%. Az ozmózis víz kiváló tápanyagszállító és méregtelenítő!

Ami nagyon fontos, hogy használattól függetlenül félévente 4 szűrőegységét cserélni kell, és ki kell fertőtleníteni a víztisztítót.

 

A Coolpex a lehető legjobb minőségű alapanyagokból gyártja, vagy gyártatja a szűrőegységeket, lásd az alábbi minősítéseket:

Minősítések

Nem mindegy, hogy milyen minőségű a részecskeszűrők az aktívszén szűrők, és az ozmózis membrán alapanyaga. A Kisváros Kft. megrendelésre készült szénszűrő egységekben lévő aktívszén a legkorszerűbb módon és kiválóan aktivált.

Ezen kívül az utószén szűrő 5% ezüstözött aktívszenet és 5% KDF-et is tartalmaz.

A KDF-ről bővebben itt olvashat.

A szűrőinket gyári csomagolásban visszük az Ügyfeleinkhez, így ellenőrizhető azok valódisága és új állapota.

A CSM vékony film alapú membránok a véleményünk szerint a legjobb membránok a piacon. Mivel a beépítésükig vákuumcsomagolásban és tiszta vízben állnak, nincs esély a kiszáradásukra. Minden membrán azonos minőségű és a méréseink szerint tökéletesen szűri a vizet.  A membránokat az Ügyfelek szeme láttára (már ha figyeli valaki J) bontjuk ki és helyezzük a víztisztítóba.

A Coolpex víztisztítók a legjobb minőségű szerkezeti elemekből, és szűrőegységekből állnak, baktérium védelemmel ellátottak, így tudtunkkal a friss ÁNTSZ irányelvek alapján egyedülállóan, nem szükséges UV lámpa használata hozzájuk. Azok a víztisztítók, amik nem rendelkeznek antibakteriális védelemmel, kizárólag UV lámpa használatával engedélyeztethetőek (az ÁNTSZ állásfoglalása szerint), ami sajnos drága (Philips UV lámpa kb. 25.000 Ft), áramot fogyaszt, felmelegíti a vizet és félévente, vagy évente izzót kell minimum 7-8.000 Ft-ért cserélni benne.

Üdvözlettel: Lakatos Attila (vízügyi mérnök- Kisváros Kft.)


POINT csapszűrő     KDF zuhanyszűrő     POINT zuhanyszűrő     Mobil víztartály     Fordított ozmózis viztisztítók    
Víztisztító berendezések, eszközök