AIFIR
Az Infravörös Biokerámia szűrő!

A energetizáló egységben különböző biokerámia golyócskák találhatók. A töltet 26 féle kerámiából készül, különböző ásványi oxidokkal (például: szilícium-dioxid, alumínium-oxid) vegyítve és együtt felhevítve 1600 C°-ra. A lehűlés után ez a kész biokerámia képes FIR-t kibocsátani.
A FIR rezgéseket ad át a víznek. Így ionizálja és aktiválja a vízmolekulákat a sejtekben és a vérben, ezáltal javítva vérkeringésünket és az egészségi állapotunkat.
Az infravörös sugarak (FIR) a napfény színképének, spektrumának részei, amelyek szabad szemmel nem láthatóak. Az infra vörös sugarak hullámhossza 4 mikrontól 1000 mikronig terjedhet. A mai kutatásoknál a biotechnológia területén felmerült, hogy az infravörös sugarak fontos szerepet játszanak az élő organizmusok kialakulásában és fejlődésében. Ezen ok miatt nevezték el ezeket a speciális infravörös sugarakat bioenergetikus sugaraknak.

Az emberi szervezet különböző részei függenek a tápanyagellátástól. Az elfogyasztott tápanyagok bejutnak a szervezetünkbe és biztosítják számunkra az energiát, és életben tartanak minket. Ugyanakkor a káros anyagoknak - amelyek a tápanyagok felszívódása után keletkeznek - el kell távozniuk a szervezetünkből. Ezt a folyamatot nevezzük anyagcserének.

A víz és a fehérjék nélkülözhetetlen részei minden élő organizmusnak a Földön. A vízmolekulák mindig oszcilláló mozgást végeznek, rezegnek. Az ionizációt nevezzük a víz aktivitásának. A víz ilyen fajta aktivációja megy végbe az emberi sejtszövetekben a sejtek anyagcseréje során, a szerves maradványok kiválasztása vagy a tápanyagok feldolgozása során. Az emberi testtömeg mintegy 70 %-át víz teszi ki. A FIR, amikor felszívódik, képes aktiválni, vitalizálni, újraaktiválni, fejleszteni és megerősíteni a különböző szerveket a testünkben. Ez különösen fontos a keringési rendszerben. Amikor a keringési rendszerben zavarok vannak, különböző betegségek lépnek fel.

Minden egyes élőlény anyagcsere aránya jó mutatója az egészségi állapotának. Ahogy az ásványok szállítása függ a vérkeringéstől, ugyanúgy a káros anyagok eltávolítása is függ a keringési rendszertől. A FIR biztosítja az anyagcsere magas szintű működését, így növeli az energia és vitalitás szintet. Nemcsak javítja a víz fotoszintézis képességét, de élővé is teszi azt, úgy, hogy a víz minőségét a legmegfelelőbb állapotba hozza.

Használható szűrőkhöz; tartályokhoz; szűrőrendszerekhez; édes és sós vízben egyaránt.

A fordított ozmózis technológia kiegészítésekor (az emberi szervezet számára még jobb víz elérése érdekében!), az aktív szén utószűrő után kell felhelyezni, tehát az aktív szén és a tisztavíz-csap közé.

Élettartama: 12 hónap! Ára: bruttó 6.000 Ft.

Saját tapasztalat: egy árnyalattal még finomabbnak érezzük a vizet! Több energiatesttel foglalkozó szakember is megvizsgálta az energetizált vizet, és 2-3-szoros energiatestet érzékelt a nem energetizált (egyébként igen jó értékekkel rendelkező!) ozmózisvízhez képest!

 


 

 

 

 


POINT csapszűrő     KDF zuhanyszűrő     POINT zuhanyszűrő     Mobil víztartály     Fordított ozmózis viztisztítók    
Víztisztító berendezések, eszközök