A zuhanyszűrő megrendelése

A megrendelő adatai
Név:
Cím:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
A megrendelt árú mennyisége:
Béni zuhanyszűrő
Bruttó ár: 7.500 Ft
Frédi zuhanyszűrő
Bruttó ár: 10.000 Ft
A megrendelt áruért fizetendő teljes, bruttó összeg: 0 Ft.

A megrendelt árukért fizetendő összeget kérjük, hogy a kiszállítást végző GLS futárnak adja át! A csomagolásért és kiszállításért külön díjat nem kell fizetni!

A futár elsősorban munkaidőben 8-17 óráig kézbesít. Amennyiben nem jár sikerrel, meghagyja a telefonszámát, és így fel tudja venni vele a kapcsolatot!

A kiszállítás 5 munkanapon belül történik meg. A kiszállítás pontos napjáról a megrendelést visszaigazoló e-mailben kap értesítést, amit legkésőbb a kiszállítást megelőző nap 17 óráig küldünk meg (automatikus viszaigazoló e-mailt nem küldünk). Ha kéri, a kiszállítás napján reggel 9 óra tájékán sms-ben el tudjuk küldeni Önnek a futár számát! Amennyiben kér sms-t, kérjük jelezze majd a megrendelést visszaigazoló levelünkre válaszolva. Köszönjük!

A szűrőbetét(ek) cseréjének esedékességekor telefonon értesítjük. Kérjük, jelölje be a csere várható gyakoriságát vízfogyasztása alapján!

Amennyiben több szűrőt is rendelt, kérjük szépen, hogy a leggyakrabban cserélendőnek írja be a várható gyakoriságát. Köszönjük!
Negyedévente Félévente
Négy havonta Évente
Egyéb közlemény:


POINT csapszűrő     KDF zuhanyszűrő     POINT zuhanyszűrő     Mobil víztartály     Fordított ozmózis viztisztítók    
Víztisztító berendezések, eszközök